Sapunul, instrument de autocunoastere – Cluj

Sapunul, instrument de autocunoastere – Cluj

Frumoasa mamica,

Cum ar fi sa incepi explorarea lumii si a dimensiunilor rafinate ale existentei avand ca punct de plecare propriul corp, vehiculul actual, terestru al fiecaruia? Cum ar fi sa intelegi pana in straturile profunde invizibile la o simpla privire, prima noastra granita de separare fata de mediu – PIELEA? Ai putea sa alegi apoi produse de ingrijire a ei, dintr-o perspectiva mai obiectiva, mai constienta, nebruiata de trenduri, reviste sau strategii de marketing? E posibil sa-i oferi pielii un suport de ingrijire viu, nealterat mecanic, termic sau chimic? Te-ai gandit vreodata ca anumite dezechilibre metabolice sau conflicte psiho-cognitive pot sa fie traduse de piele sub forma unor diverse afectiuni?

Cum ar fi sa alegi sapunul absolut instictiv ascultandu-te pe Tine si nu vocea ratiunii care tine cont de ingrediente si de indicatiile stricte ale lor?

Ce ne indeamna spre actul zilnic de spalare?
E o nevoie de curatare fizica sau e ceva mult mai profund ?

Mindful Soap s-a nascut dintr-o stare interioara si o transmite in exterior dar, in acelasi timp raspunde prezent cerintelor punctuale ale pielii: grija, spalare, atingere blanda si delicata, nutrienti vii, de calitate, protectie, tamaduire inteligenta a plantelor si a uleiurilor esentiale.

Ar fi interesant si util sa raspundem acestor intrebari din postura de femeie si mamica. Anamaria Sanduta este o mamica si o femeie care si-a gasit vocatia in crearea sapunului Mindful Soap
https://www.facebook.com/Mindful-Soap-399070046876827/?fref=ts .
Mai multe puteti afla chiar de la acest om minunat. Asadar va asteptam la evenimentul ,, Sapunul – instrument de autocunoastere, ce va avea loc in data de 2 iunie 2016, la restaurantul Capitoliu, de pe strada Decebal,nr. 22, intre orele 17:30-19:30, timp in care vom calatori impreuna prin structurile Pielii, ii vom intelege nevoile,ne vom conecta la Apa, vom vedea ce contine un sapun viu si in ce consta un proces de spalare sanatos. Investitia ta este de 30 de lei.
Inscrieri:

Asociatia Work At Home Moms se implica in promovarea initiativei Anamariei Sanduta, mama wahm, in calitate de partener media.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns