Cum sa faci fata stresului si furiei în relația parinte-copil?

Cum sa faci fata stresului si furiei în relația parinte-copil?

Cum sa faci fata stresului si furiei? este o primă întâlnire dintr-o serie de 10 întâlniri dedicate părinților ocupați, dar implicați activ în educația copiilor.

Ne adresăm părinților care doresc să dezvolte un climat firesc, armonios cu ai lor copii, în care micile situații conflictuale să poată fi ușor aplanate.

„Sunt stresat. Am o viață agitată. Copiii sunt din ce în ce mai mai energici, vor atât de multă atenție de la mine, mă solicită necontenit, chiar și atunci când sunt extrem de obosit(ă) după o zi de muncă. Mă cuprinde furia și îmi vine să mă răzbun pe toți cei din jur.”

Sunt replici care au intrat în limbajul cotidian al multor părinți ce sunt copleșiți de grijile cotidiene, de oboseală, de stres, de gânduri, frici, temeri.

Cu siguranță te-ai întrebat ce e de făcut să nu ne mai aflăm în astfel de situații? Sau chiar dacă știi, cum aplici? Ce e de făcut pentru a funcționa pe termen lung?

Workshop-ul de educatie parentala Cum sa faci fata stresului si furiei? își propune să abordeze o serie de teme, cum ar fi:

  • Înțelegerea stresului;
  • Identificarea surselor de stres;
  • Percepția noastră asupra stresului;
  • Înțelegerea furiei;
  • Trei acțiuni pentru abordarea și tratarea furiei.

Pe parcursul sesiunii de 2 ore, participanții vor fi implicați în jocuri de rol și aplicații interactive, vor dezbate studii de caz. Formatul acestui workshop promovează o atmosferă prietenoasă și simulează situații reale de viață care să implice în mod activ participanții.

În plus, la finalul întâlnirii, părinții vor pleca cu un set de 3 acțiuni pentru abordarea stresului și a furiei pe care le vor putea aplica acasă cu cei mici, la serviciu, în viața cotidiană.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns