Broderie cu margele 1, 29 octombrie 2016

Broderie cu margele 1

Work At Home Moms Constanta invita mamele la cel mai potrivit mix de teorie şi workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gândesc intuitiv, învaţă eficent si respiră creativitate. Este vorba despre un atelier dedicat creativitatii, brodand cu margele.
sambata 29 octombrie
Orele: 10.00-13.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Inscrieri pe:
Pret : 45 de lei- Kit-ul de lucru fiind inclus in pret (este nevoie sa va aduceti doar un gherghef)
Locurile sunt limitate. Pot participa maximum 5 persoane minimum 3 persoane.
Plata se face pana pe 27 octombrie in contul Asociatiei Work At Home Moms sau direct la curs:
RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)

Broderie cu margele:
Parcurgand acest curs vom putea sa infrumusetam un produs de croitorie sau chiar o IE, dandu-le o nota personala, creand un obiect unicat printr-o broderie aplicata cu margele.
Sunt diverse tehnici prin care realizam acest lucru, pe care le vom invata pe rand in atelierele pe care vi le propunem.
Aceste ateliere preced un amplu curs de coritorie alaturi de Irina Marangic, unde vom invata sa comfectionam diverse obiecte vestimentare pe care le vom infrumuseta cu broderie de acest gen.
Cursul va fi format din 4 ateliere in urma carora va puteti confectiona ceva deosebit pentru Craciun sau Revelion.

Atelierul cu numarul1:
– Pentru a invata broderia cu margele, la primul atelier vom invata cum sa coasem cu margele pe un material mai rar cum ar fi canafasul.
– Vom invata sa coasem margele mici in linie dreapta si ondulat, sa imbracam un caboson fixat pe material.

Despre trainer:
* ” Sunt Irina si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru.
Am fost maistru instructor si am predat lucru manual si croitorie cam 20 de ani. Imi face placere cand am ocazia sa-i invat si pe altii ceea ce stiu eu sa fac.
Sunt proiectant de imbracaminte si pe la inceputul acestui an m-am hotarat sa-mi deschid un PFA. Pe langa croitorie fac si bijuterii handmade din margele si cristale si pentru cine doreste sa vada ce fac va invit sa- mi vizitati pagina de facebook “Produse Handmade” https://m.facebook.com/Irinel.Maria
Sunt pasionata de obiectele vechi, care consider ca erau facute cu mult suflet si pasiune si pentru ca imi place sa le pot reda ceva din “stralucirea” lor initiala, m-am orientat inca din 2005 spre restaurare de obiecte textile vechi.
Sunt deschisa la orice provocare si va invit l la o prima intalnire.
Cu mult drag si in speranta unei frumoase colaborari va doresc zile frumoase si spor bun in tot ce faceti! “

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns