Sesiune de beauty si rasfat – coafura, Bucuresti, 30 octombrie 2016

Sesiune de beauty si rasfat – coafura, Bucuresti

Dragilor,

Cu mare bucurie va invitam la al doilea eveniment dedicat frumusetii si rasfatului, dintr-o serie pe care o planificam cu drag pentru voi, mamicile WAHM!

Pe 30 oct. de la ora 11, la SanThe Fitoceainarie, vom petrece o dimineata superba in care vom vorbi despre coafuri cu Stefana Ivan.

Despre Stefana:
“Sunt coafeza/manichiurista.
Sunt mama de doua fete,Sofia (12 ani) si Rebecca (3 luni) si sunt pasionata de frumos. Intotdeana mi-a placut sa ma joc cu parul, sa incerc culori indraznete si coafuri complicate, si la inceputul anului 2013 m-am hotarat sa ma inscriu la un curs de Frizer-Coafor-Manichiura-Pedichiura. Spre surprinderea mea,urmand acest curs, am descoperit cat de mult imi plac
ambele domenii,de aceea am continuat prin a le practica pe amandoua.
Am absolvit cursul cu nota 10 si am fost numita Sefa de promotie, datorita devotamentului si implicarii. Din 2013 pana acum, am incercat sa particip la cat mai multe seminarii pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou. Imi doresc sa ma perfectionez continuu si sa fac toate clientele mele sa se
simta mai frumoase si mai fericite. Sper ca toata lumea sa fie deschisa atunci cand ne intalnim, astept cu drag orice intrebare si sunt deschisa in a impartasi tot ce stiu!”

Participarea la eveniment are loc prin donatie libera si presupune consumatie de la Ceainaria SanThe.
Inscrieri pe
Adresa: SanThe Fitoceainarie, Lipscani, 104.
Data: 30 oct. de la 11-13

Si nu uitati: exteriorul reflecta interiorul!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns