Sourdough School Atelierul nr. 1, 9 martie 2019

Sourdough School Atelierul nr. 1

Work At Home Moms Constanta invita mamele alaturi de pici la un atelier de pregatit baghete cu maia (sourdough) la Princess Cake Store unde gazda ne va fi Camelia Crisan.
Princess Cake Store este un atelier de cofetărie deschis în Năvodari anul trecut, unde se acordă o importanță deosebită ingredientelor de baza, cerințelor speciale ale clienților și rețetelor internaționale.

Ne vedem deci pe 9 martie
de la ora 10 la 13
Loc: Năvodari, strada Frunzelor Nr.22, bloc R 9, parter.( La intrarea în Năvodari dinspre sensul giratoriu cu delfini, prima strada la stânga, vis-a-vis de parcul Ion Dobre), se vad din strada principala geamurile negre cu torturi.
Pret: donatie libera
inscrieri la:
locurile sunt limitate

Atelierul va începe cu o prezentarea foarte scurtă a cofetariei și a echipei, apoi vom discuta puțin despre maia (sourdough) și modul de hrănire/creștere/utilizare.
-Apoi vom invata tehnica de împăturire la pâinea cu maia 100%.
-prezenta tehnica de pregătire baghete pe principiul hibrid (maia+drojdie).
Toti cei ce participa vor degusta pâine cu maia calda cu unt și sare
Fiecare va primi acasă bagheta pe care o va pregăti cu propriile mâini.

*Despre gazda:
Sunt Camelia, mămica de băiețel de 1 anișor, agronom de meserie, la fel și soțul meu, dar iubitori de bun și de proaspăt. Cofetaria este pasiune, dar o pasiune ce necesita multa munca și multă răbdare, mai ales cănd vrei sa oferi produse proaspete, din ingrediente proaspete, foarte atent selecționate. Pagina noastra este:
https://www.facebook.com/theprincesscakestore/

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor