WAHM Constanta- Atelierul de cosmetice homemade, 12 noiembrie 2016

WAHM Constanta- Atelierul de cosmetice homemade

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti creezi propriile produse cosmetice homemade cu ingrediente naturale pentru a incepe o afacere de acasa?
Te asteptam la” Atelierul de cosmetice homemade” organizat de Work At Home Moms Constanta alaturi de Georgiana Vasilescu de la Shea Cosmetics, unde vei primi know how pe pasi pentru a realiza trei produse personalizate tipului tau de ten si vei putea sa te rasfeti cu ele acasa!
Materia prima o vom asigura noi, tu vino cu entuziasm si curiozitate, ingrediente obligatorii pentru o crema perfecta.
sambata 12 noiembrie
Orele: 10.00-13.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Inscrieri pe:
Pret : 100 lei – materialele sunt incluse in pret.
Locurile sunt limitate.
Plata se face pana pe 10 noiembrie in contul Asociatiei Work At Home Moms :
RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)
În cadrul acestui atelier, vom învata cum sa preparam un unt de corp raw, un ser facial şi un ulei de corp. Fiecare participant va pleca acasa cu cele trei produse.
-prezentarea ustensilelor de lucru;
-prezentarea ingredientelor, proprietăţile unturilor şi uleiurilor vegetale;
-măsurarea ingredientelor;
-amestecarea ingredientelor;
-discuţii (întrebări şi răspunsuri)

despre trainer:
„Ma numesc Georgiana, am 28 ani si o comoara de 2 ani si 3 luni. Proiectul meu este Shea Cosmetics, cosmetice homemade din ingrediente naturale. Am devenit mama antreprenoare din dorinta de a petrece cat mai mult timp cu baietelul meu si de a fi cat mai aproape de el. In urma cu un an, am decis sa nu ma intorc in invatamant, desi imi iubeam meseria. Fiind pasionata de chimie si produsele naturale, am inceput sa citesc carti, bloguri, siteuri de profil. Proiectul a fost lansat in urma cu 6 luni si a avut o crestere rapida si frumoasa, zic eu”
https://www.facebook.com/sheacosmetics/?fref=ts

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns