Interviu cu Andreea – Sophia’s Bijoux

Ne-ar bucura să aflăm mai multe despre tine.

Bună. Mă numesc Andreea, am 30 de ani, sunt mămica unei dulceți de fetițe pe nume Sofia și locuiesc în frumosul oraș de la malul mării, Constanța.

Care este visul tău?

Până acum ceva timp nu prea aveam un vis (mă refer la faptul că nu îndrăzneam să cred că a face handmade poate fi un business, eu priveam această activitate mai mult ca pe un hobby), dar acum mai mult decât oricând sunt hotărâtă să-mi depășesc limitele și să culeg laurii la sfârșitul anului, așa cum spune românul.

Cum a apărut acest proiect în viața ta? A venit în continuarea experienței profesionale anterioare?

Mmmm, de profesie sunt economist, mai exact contabilitate (2001 – 2017) îmi place chiar foarte mult acest domeniu dar nu mă satisface și emoțional așa cum se întâmplă când fac un produs handmade. Pasiunea pentru handmade a venit odată cu nașterea fetiței. În căutare mereu de hăinuțe cât mai glamour pentru ea, m-am lovit de faptul că nu găseam ceea ce-mi doream – mie îmi place cât mai shiny, să zic așa, dar la modul finuț nu grosolan. Și am început să fac pentru ea, totodată ea devenind și modelul meu. Apoi, pentru că toate prietenele mele îmi apreciau creațiile, m-am gândit să fac o pagină care să reprezinte bijuteriile Sofiei și astfel a luat viață Sophia’s Bijoux.

Cum a reacționat familia când ai ales calea antreprenoriatului?

Păi nu prea am probleme din punctul acesta de vedere pentru că eu nu iau în seamă sfaturile nimănui- fac ce cred și simt. Evident și sfaturi pro și sfaturi contra, dar aici chiar nu este o problemă să fiu constrânsă de ceva.

 Cu ce resurse ai pornit la drum? Proiectul tău este în stadiul de autosusținere?

Din banii proprii am investit și încă investesc, nu mă pot abține când merg prin magazine să nu cumpăr diverse sau să intru pe magazine online să văd ce noutăți mai apar si bineînțeles că mai văd câte ceva și iarăși vin colete peste colete cu materiale . Mereu reinvestesc în materiale, dar anul astă mi-am propus să fiu mai calculată.

Cum te descurci cu gestionarea timpului și spațiului de lucru? Am dori să vedem și o fotografie din atelierul tău!

Sunt în proces de amenajare a atelierului. În momentul de față am o cameră unde lucrez dar deja e suprasaturată de câte materiale mi-am luat în ultima perioadă. Când o să fie gata atelierul am să pun poze pe grup. Eu sunt îndrăgostită de stilul shabby chic și mi-am propus ca tema de interior să fie aceasta.

 Ai inițiat colaborări cu alte mame wahm?

Nu. Eu abia de o lună am descoperit grupul, dacă nu mă înșel. Nu prea am avut timp să merg pe la workshopuri, târguri și alte lucruri de genul pentru că mai lucram și contabilitate la firmele familiei și îmi solicita ceva timp, dar anul acesta am renunțat și vreau să fac ceva mai mult decât nivelul la care m-am plafonat .

Ai un motto preferat? Sau un model, un film care te inspiră etc.?

Îmi place foarte mult seria celor patru filme Twilight. Mă relaxează când lucrez, dar nu pot spune că mă inspiră sau reprezintă un model ci doar că mă relaxează și-mi furnizează o dorință de lucru mai mare.

Un gând pentru comunitatea Work At Home Moms.

Mă bucur că v-am cunoscut, vă apreciez că încercați să promovați munca noastră (așa mai putem sta și noi cu puiuții noștri lucrând de acasă) și continuați ceea ce faceți pentru că sunteți o comunitate frumoasă!



  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns