WAHM se implica! Proiectul lunii februarie, Bucuresti

Grupul Work at Home Moms Romania a votat pentru luna februarie proiectul Little Wonder by Mami Coase – autoare Iulia David, proiect votat de grupul Work At Home Moms Romania.

Fonduri stranse cu implicarea comunitatii WAHM: 875 ron
*plus interviu www.wahm.ro
Destinatie: intrarea in legalitate & inchiriere atelier de lucru

FOLLOW-UP

“De-a lungul lunii februarie am fost norocoasa beneficiara a call-ului de sustinere, în urma căruia am reuşit să demarez în parte formalitățile pentru a functiona legal. Pentru tot sprijinul de care am parte, am decis ca o parte din bani să meargă către aceasta frumoasă comunitate, pentru ca si alte mămici să aibă parte de ajutor. Eu mulțumesc tuturor celor implicaţi şi vă asigur de sprijinul meu de câte ori voi avea ocazia .”

*Asociatia Work At Home Moms se implica exclusiv in cresterea vizibilitatii acestui proiect; fiecare tip de consiliere, comenzile inregistrate, sfaturile primite, directionarea fondurilor intra in responsabilitatea prestatorului si beneficiarului, nu implica Asociatia.

Detalii proiect:
“Proiectul meu “Little Wonder by Mami Coase ” este o completare a proiectului Mami Coase, care initial a produs marturii, jucarii, papusi, floricele si altele.
Little Wonder este proiectul cu care vreau sa merg mai departe,care ma defineste cel mai bine!
Desi la baza(ca si studii) sunt chimist, am pasiunea de a coase de mititica,insa doar acum o dezvolt cu succes.
Aceasta activitate a venit ca o completare a functiei de asistent personal al copilului cu handicap,de care ma ocup 24/24.Sunt in prezent platita,avand carte de munca,salariul meu venind de la Dgaspc.
De aceea,nu am stiut cum sa pun bazele corecte si eficiente ale unei firme,in prezent functionand fara forme legale-ceea ce m-a facut sa particip la “Call for projects”
Primul lucru dupa care tanjesc este forma legala !Forma care sa imi permita angajarea cel putin a unei persoane cu care sa impart atributiunile si responsabilitatile,cererea de piata fiind foarte mari, iar eu nemaiputand face fata acestei cereri!
Apoi un spatiu mic in care sa lucrez.Incet,incet,prinde contur.Am reusit sa achizitionez o masina de cusut,o masina de surfilat,si doua rafturi mici,pline tot timpul cu tesaturi,insa spatiul mic al garsonierei in care locuiesc cu familia,nu mai permite depozitarea nici unui set de ace!
Am incercat sa explic situatia in care ma aflu momentan.
Sunt aici pentru orice completare/nelamurire!”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns