Consiliere juridica, Cluj, 7 aprilie 2017

Consiliere juridica, Cluj

Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Cluj la o noua sesiune de Consiliere Juridica, alaturi de Melinda Tuţu!

În seminarul pe care îl propune tinerelor mămici, Melinda va prezenta principalele forme de societăţi comerciale din România, cu avantajele şi dezavantajele legale şi fiscale ale fiecăreia. În acest fel, mămicile vor avea posibilitatea să aleagă forma juridică cea mai potrivită pentru afacerea lor.

Alegerea formei juridice potrivite vă poate stimula şi creşte business-ul şi vă poate scoate din zona gri a incertitudinilor în care se zbat multe mămici.

Seminarul va avea loc în data de 7 aprilie 2017, orele 16 la sediul SCPA Tuţu şi Asociaţii din Cluj-Napoca, Blv. 21 Decembrie 1989, nr. 86, jud. Cluj.
Participarea se va face in baza unei contributii de 20 ron.

Melinda Tuţu este parteneră şi fondatoare a societăţii de avocatură Tuţu şi Asociaţii.
Din anul 2012, Melinda este doctor în drept la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Tor Vergata din Roma, în studiul materiei pieţei de capital.
Experienţa ei se focalizează în principal în domeniul dreptului comercial & corporate, drept administrativ şi fiscal, achiziţii publice şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, insolvenţă.
Melinda încearcă să combine cu mult curaj statutul de mamă a doi copii cu cel de avocat, susţinând cu entuziasm proiectul Work at Home Moms.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns