Time Management, webinar, 5 mai 2017

Time Management, webinar

“Timpul e ceea ce ne dorim cel mai mult si ceea ce folosim cel mai nechibzuit.”
William Penn

Asociatia Work At Home Moms invita mamele la un nou webinar pe tema: TIME MANAGEMENT, alaturi de Sarah Key, trainer la Leanway Entertraining
Ne vedem online pe 5 mai de la 11-13!
Donatie libera
Inscrieri:

“Traim intr-o epoca a lipsei timpului, a distragerilor constante, repetitive, uneori chiar enervante, asa ca vom invata despre cum sa obtinem mai mult timp pentru lucrurile pe care le facem deja si, mai important, cum sa obtinem mai mult timp pentru lucrurile pe care ne dorim sa le facem, dar pentru care, inevitabil, nu avem niciodata… TIMP.

În cadrul acestui workshop vom discuta despre:

– cât timp avem, de fapt
(problemă cunoscută mai mult sub formula “de ce nu avem destul timp niciodată”)
– cum putem folosi mai eficient timpul pe care îl avem la dispoziţie
– ce tip de personalitate îşi foloseşte timpul cel mai eficient
– cum ne rezervăm timpul în aşa fel încât să facem cât mai multe din lucrurile care contează cu adevărat
– de ce alte resurse de bază dispunem şi cum se influenţează unele pe celelalte”

Despre Sarah:

Ma numesc Alexandra Stoian (Sarah Key), sunt trainer de 9 ani si am peste 7 ani de experienta in relatii cu publicul si cu clientii, suport tehnic si rezolvare de probleme. In plus fata de asta, sunt mamica unei fetite de 3 ani care, bineinteles, este “cel mai minunat” copil din lume, asa cum ar spune orice mamica despre comoara ei. Nu in ultimul rand, experienta mea de solist vocal si public speaker ma ajuta sa adaug stropul vital de creativitate activitatilor pe care le defasor, asa incat diversitatea sa fie cuvantul-cheie al cursurilor mele.

Multumim pentru implicare:
Alina Seran, Gabriela Rusu, imagine people!

Parteneri media: acasa.ro, Clopotel.ro, Copilul.ro, UrbanKid.ro,SuntParinte.ro, Melc Codobelc, Timp de Joaca – Jocuri educative, România Pozitivă, Bucharest City App, Coțofana urbană, Mamica Activa, CityScout,Fest.ro, umblat.ro, InOras.ro, Noi vrem părinți.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns