Atelier Decoupage & Relief cu Laura Odagiu, 25 iunie 2017

Atelier Decoupage & Relief cu Laura Odagiu

Alaturi de Laura Odagiu de la Atelierul Laurei, Asociatia Work At Home Moms invita mamele creative din Constanta la un atelier ce se adreseaza celor care au experimentat primii pasi in tehnica servetelului sau decoupage.
Vom lucra de aceasta data un obiect din lemn, cu hartie de orez, pasta de structură si sablon. Modelele vor fi evidentiate cu patina Umbra sau metalizate, in functie de rezultatul dorit ( vezi foto din afis).
Ne vedem pe 25 iunie la Atelierul Decoupage & Relief
Orele: 09.30-13.30
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Inscrierile se fac pana pe 22 iunie la: 0766.599.895 sau pe facebook: Atelierul Laurei
* Numarul de locuri este limitat si doar cele inscrise oficial vor putea participa.
-Pret: 70 lei ( include consumabilele: primer, acrilice, pasta de structura, adeziv decoupage, lac, patina; in pret este inclusa si hartia de orez) dar fiecare participanta trebuie sa aduca obiectul din lemn ce se doreste a fi decorat.

**Despre Laura: ”Sunt Laura Odagiu, mama a doi baietei si in timpul pe care ei mi-l lasa liber realizez decoratiuni ce fac din orice casa “Acasa”. In cadrul acestui curs mi-am propus sa invat participantelor cum pot decora singure caminul cu obiecte unice, realizate cu propriile maini. Sau pot chiar sa faca daruri personalizate ori pot sa puna pe picioare o mica afacere. Totul insa cu studiu si exercitiu.”

***Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea cursului si plata acestuia revin exclusiv in sarcina mamei care propune atelierul.
Afis: Bouquet du Chocolat by Ligia Bichiri

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns