Cerc De Lectură, Timișoara, 17 iunie 2017

Cerc De Lectură, Timișoara

Asociația Work At Home Moms vă așteaptă la un cerc de lectură minunat!Dana Codori ne duce în lumea eroilor, a lui Chiți şi prietenii lui.

Cand? 17 iunie, de la ora 10 la 11.
Unde? Asociația Alăptează! Timișoara, str. Filaret Barbu, nr. 9.
Înscrieri:
Donație liberă.

„Chiti si prietenii lui” este o carte special dedicata prescolarilor si entuziasmul cu care este scrisa capteaza atentia copiilor, dar si a parintilor, iar povestile, pe langa faptul ca le dezvolta imaginatia, ii antreneaza pe cei mici in diverse activati de dezvoltare psihica.
Istorioarele aduc un nou tip de abordare a povestilor clasice pentru copii. Intamplarile prin care trec cei patru prieteni il pregatesc pe micul cititor cu privire la problemele din viata de zi cu zi si modul civilizat si rational de rezolvare a acestora, si in plus, le ofera si informatii de ordin general, privind stelele, plantele, circuitul apei in natura, care pot fi pe placul copiilor mici, interesati de cultura generala. „Chiti si prietenii lui” nu reprezinta doar o carte de povesti, ci si o modalitate prin care copilul poate sa fie educat si ajutat sa se dezvolte armonios. – Roxana Maria Hadmas – Nutritionist-dietetician, Drd. in stiinte medicale, ramura pediatrie.

Ne vedem!

Afișaj: imagine people.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns