Interviu cu Cristina Cioban de la Magic Crochethook

Scrie-ne cine esti si care e crezul tau?

Sunt Cristina, sotie, mama si femeie. Am doi copii care ma calauzesc pas cu pas, ma invata lucruri noi, imi dau energie si ma ajuta sa depasesc toate greutatile. Cred cu tarie ca jobul de mama e cel mai important si daca reusesti sa faci ceva pe langa e si mai bine. Sunt ferm convinsa ca e cel mai bine pentru copii sa o aiba pe mama langa ei tot timpul. Imi doresc sa nu fiu nevoita sa ma intorc vreodata la servici.

 

Cum ai pornit pe acest drum si cum te ajuta implicarea intr-o comunitate?

Am facut lucru manual de cand ma stiu, insa de cand au aparut copiii in viata noastra am inceput sa lucrez mai intens si au aparut cereri din partea prietenilor. Implicarea in comunitate a venit ca o continuare a muncii mele, din dorinta de a ajuta si alte mame sa isi descopere drumul, chiar daca stau acasa cu copiii.

 

Ce inseamna pentru tine sa creezi si sa lucrezi handmade?

In primul rand lucrul manual pentru mine e terapie. M-a ajutat foarte mult in perioadele stresante si m-a deconectat de statul acasa cu copiii. Imi place sa ma exprim prin ceea ce creez si imi doresc ca si altii sa se bucure de pasiunea mea pentru lucrul manual.

 

Cine iti este alaturi in acest drum ales?

Cel mai mult ma ajuta si ma sustine sotul meu. Apoi prietenele care ma incurajeaza si ma ajuta.

 

Ce planuri de dezvoltare ai? Iti amintesti cum ai inceput si cu ce investitie?

Imi doresc sa trec de la stadiul de hobby la stadiul de afacere. Vreau ca munca pe care o fac sa imi aduca si un venit constant.

Dupa cum am mai spus fac lucru manual de cand ma stiu, deci nu am avut o investitie initiala, am lucrat cu ce am avut prin casa.

 

Cui te adresezi si ce canale de promovare ai ales?

Produsele mele se adreseaza in special femeilor, dar si copiilor. Cel mai mult folosesc facebook pentru promovare.

 

Care sunt aspectele in care ai investit cel mai mult? Materie prima, formare, branding etc.

Pana acum am investit cel mai mult in material prima. De acum trebuie sa ma concentrez pe branding si promovare mai intense.

 

Ai momente de rascruce? Cum te motivezi sa continui?

Cred ca fiecare dintre noi are momente in care vrea sa lase totul balta. Dar cand ii am pe copii langa mine si ei isi doresc toate lucrurile pe care eu le fauresc pentru ei, imi da putere sa merg inainte. Copiii sunt cel mai mare imbold pentru mine

 

Tu cum si cand lucrezi? Stim ca time management-ul e o provocare frumoasa, dar deloc usoara.

De obicei lucrez cand sunt copiii la scoala/gradinita. Apoi cate putin cu ei prin preajma mea. De multe ori las acul sau pensula din mana pentru a raspunde nevoilor lor, insa cand imi spun ca si ei doresc sa faca ce fac eu, imi dau seama ca e bine ceea ce fac.

 

Unde te gasim?

Pot fi gasita la https://www.facebook.com/C.A.Handmade/ – pagina unde postez diferite lucruri pe care le fac. Toate lucrate manual

Si la https://www.facebook.com/MagicCrochethook/ – pagina dedicata crosetatului

Ai fi dispusa sa colaborezi cu alte wahms? In ce fel?

In orice fel posibil: troc, promovare, orice!

 

Un gand pentru comunitatea WAHM, te rugam.

Continuati lupta inceputa, chiar daca de cele mai multe ori va vine sa renuntati. Luati-va copiii in brate si mergeti mai departe!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns