Mama antreprenoare – presiunea rolurilor, Bucuresti
Mama antreprenoare – presiunea rolurilor, anxietatea creatoare, nașterea autonomiei, sindromul impostorului și criticul interior.
7% din populație suferă de depresie; 30% dintre antreprenorii americani suferă de depresie conform unui nou studiu al Universității California.
Va invitam sa povestim alaturi de Irina Stoica, psiholog, pe data de 4 februarie de la 16-19.
Se participa fara copilasi, este nevoie de inscriere pe
Numar maxim de mame: 15, minim 10
Loc: @Ludotech, Calea Serban Voda, 22-24
♥ ♥ ♥ NOTA: Acest eveniment este sponsorizat de Asociatia Work At Home Moms, ocazie cu care dorim sa multumim tuturor persoanelor care ne sprijina si contribuie financiar pentru ca noi sa venim in intampinarea WAHMs!
Ce este depresia? Cum știu dacă sufăr de depresie? Depresia este o boală, dar poate fi și o șansă.
Cum știm că un job este potrivit pentru noi? Care este diferența dintre stress și anxietate? Când merită să faci o schimbare în privința locului de muncă?
Ce este creativitatea? De ce resurse avem nevoie pentru a imagina și produce un produs nou? Ce rol are empatia în implementarea de noi produse?
Criticul interior – o voce din noi care blochează acțiunile, instinctele și diminuează perspectiva.
Cum ne detașăm de criticul interior și cum răspundem criticilor exterioare?
De ce suntem atât de afectați de feedback-urile negative? Cum le putem aborda în mod pozitiv și constructiv?
CINE E IRINA – Cabinet de Psihologie Irina Stoica?
Sunt Irina, psiholog clinician cu formare in psihoterapie analitică și psihologie organizațională, formator și mamă de doi frumoși mici. Sunt recunoscătoare WAHM pentru că, urmărind și apreciind munca și efortul creator al membrilor comunității, am găsit aici motivația pentru a reintra în domeniul pentru care mă pregătisem atâția ani. Am lucrat dintotdeauna cu oameni. Într-un fel sau chiar în multe feluri,am făcut terapie relațională de când mă știu, dar în cabinet simt că am crescut cel mai mult. Am înțeles că terapeutul nu are decât un rol mic în modificările care survin în viețile celor ce decid să facă un travaliu terapeutic, dispuși să își comunice trăirile și adevărul pe de-a-ntregul și să îl primească în schimb, fără (pre)judecați și cu empatie. Am înțeles că ne vindecăm și ne repozitionam pe drumul nostru în baza relației terapeutice. Ea e cea care trebuie să se dezvolte în mod natural, autentic și activ, pentru a ajunge la conștientizări si, mai departe, la schimbări. Uneori viețile ajung într-un punct în care drumul pare prea strâmt, eforturile noastre par prea mari, ne simțim responsabili pentru generațiile care urmează, realizăm că ceea ce trăim pare să fie o replică a ceea ce deja am trăit în propria familie, e prea multă durere și prea puțină înțelegere în jur, totul pare absurd sau pierdut. Pentru toate aceste motive e nevoie de conștientizare, de o perspectivă globală, de suport și de o reevaluare a ceea ce e important. “Cine alege să se uite în exterior, visează; cine se uită în interior, se trezește.” (C.J.Jung) . Mă găsiți pe www.facebook.com/