Social Media Trends cu Oana Duțu, 17 februarie 2018

Social Media Trends cu Oana Duțu

Work At Home Moms Constanta alaturi de Mihaela Oana Duțu Paraschiv va invita la un workshop interactiv despre ultimele trend-uri in social media.

Ne intalnim pe 17 februarie,
de la 12 la 16
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
inscrieri la:
pret: 60 ron – suportul de curs se va preda si in format digital (CD).
* locurile sunt limitate

**Obiective:
Social Media si importanta sa in strategia B2B si B2C
– Definitii Social Media
– Canale Social media
– Notiuni de baza B2B
– Notiuni de baza B2C

Strategia de social media
– ce trebuie sa contina o strategie – analiza, planificare, evaluare
– exercitiu practic de construire a unei strategii de social media
Facebook
– construirea paginii
– setarile standard ale paginii de Facebook
– masuratorile din pagina (Facebook Insights) + Free Tools
– strategia editoriala: analiza publicului, stabilirea obiectivelor, realizarea planului editorial, storytelling, exemple/studii de caz
– publicitate pe Facebook (FacebookAds)
– tendinte in marketingul pe Facebook
Instagram
– notiuni si practici pe Instagram
– Instastories
– legatura contului de Instagram cu Facebook
– exemple/studii de caz

Youtube
– cum realizam continut atractiv pentru Youtube
Pinterest
– de ce este importanta promovarea pe Pinterest
– cum ne promovam pe platforma
– reguli de copywrite
Sesiune Q&A

*** Despre trainer:
Eu sunt Oana, mamica unui baiat de 7 ani si a unei fetite pe care o asteptam cu emotie. Recunosc ca sunt prea putin inzestrata cu haruri practice, insa ma pricep de minune sa scriu, sa creez elemente grafice si de identitate si sa concep campanii de comunicare/marketing/promovare – atat online, cat si offline -. Sunt absolventă de studii în comunicare şi relaţii publice (facultate şi masterat). Încă din primul an de facultate am început să lucrez în acest minunat domeniu, care consider că mi se potriveşte perfect. De la munca de teren ca reporter si redactor de ziar, am trecut apoi in spatele camerelor de televiziune ca dupa scurta vreme sa fac ceea ce imi place la nebunie – sa fiu PR. De-a lungul anilor, am trecut prin multe etape ale acestui domeniu, de la elaborarea şi implementarea planurilor de comunicare pentru canalele clasice, până la implementarea tehnologiei web 2.0 şi, de câţiva ani încoace, la campaniile online. Am fost în prima linie atunci când a fost vorba de organizarea evenimentelor şi de relaţia cu presa, treabă pe care am făcut-o responsabil şi eficient, conform rapoartelor de follow-up. Am cochetat o vreme, destul de îndelungată, cu CSR-ul, în cam toate ramurile lui de aplicare, prin realizarea unor cercetări şi studii (unele dintre ele publicate în reviste de specialitate) şi prin participări la conferinţe. Asadar, daca aveti nevoie de texte pentru site, revista, blog sau facebook, daca doriti sa va creati o identitate grafica – logo, culoare de text, carte de vizita, invitatie la vreun eveniment, pliant/brosura de prezentare – eu sunt aici, prezenta cu idei originale. Imi place, de asemenea, sa cochetez si cu decoratiunile pentru evenimente. Daca aveti nevoie de sfaturi legate de imagine sau de idei legate de decoratiuni, va astept la Croma. Marketing&Events Solutions.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns