Atelier de automachiaj – machiajul de ocazie, 5 iulie 2018

Atelier de automachiaj – machiajul de ocazie

Alaturi de Ioana Barbu, Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Constanta la un atelier in care va propunem un machiaj accesibil tuturor doamnelor/domnisoarelor, dar mai ales mamicilor cu tot mai putin timp pentru ele!
Atelierul de automachiaj este special creat pentru a invata pe loc:
-ce tip de ten ai si cum sa il ingrijesti corect – rutina zilnica de ingrijire
– cum sa-ti alegi corect produsele cosmetic de ingrijire si de make-up
– inveti sa iti aplici corect produsele de care ai nevoie pentru a-ti realiza machiajul dorit
– tips & tricks in machiaj
– cum sa iti aplici machiajul pentru a avea rezistenta dorira ( 8 – 12 ore)
– cum sa iti alcatuiesti si sa iti intretii trusa de machiaj si produse cosmetic cu o investitie potrivita bugetului disponibil.
– cum sa iti acoperi imprefectiunile pe care doresti sa nu iasa in evidenta

Atelierul va avea loc pe data de 05 iulie ,
de la ora 17 la 21
loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
pret: 80 Ron
inscrieri la: 0727577816
Locuri limitate : 8

Structura Atelierului de Automachiaj:
– Primire participante & welcome hugs
– Minutul de prezentare
– Training ingrijirea tenului si alcatuire rutina zilnica
– Training aplicarea produselor pas cu pas
– Partea practica automachiaj
– Beauty tips & tricks
– Consultanta trusa personala de machiaj si produse de ingrijire
– Discutie libera beauty grup
* Materiale necesare: o oglinda cu picior si toate produsele de ingrijire personala(crema, demachiant) si de machiaj ( produse si pensule) pe care le are fiecare participanta acasa pentru a invata folosirea lor corecta, si de asemenea voi pune la dispozitie si produsele si pensulele din kit-ul meu.

** Despre trainer:
”Ma numesc Ioana, am 29 de ani, sunt mama a doi copii, Anastasia de 5 ani si Luca de 3 ani. De cand am devenit mama sunt o femeie mai rabdatoare si incerc in fiecare zi sa fiu un om mai bun pentru a reusi sa le ofer linistea de care au nevoie pentru a se bucura de toate frumusetile copilariei.
Am absolvit cursurile academiei de make-up Giulia Nahmany si Fleurimon Paris din Bucuresti in anul 2010 cand eram inca studenta la facultatea de Geografia Turismului la universitatea din Bucuresti. Inca din liceu am fost pasionata de make-up si imi petreceam ore intregi in fata oglinzii sa ma machiez si de multe ori imi machiam si prietenele sau colegele. am lucrat in domeniu ca make-up artist la Inglot, apoi la Marionnaud si im prezent sunt manager la bine cunoscuta firma de cosmetice si machiaj Mac Cosmetics. Din toata activitatea mea am inteles ca noi femeile, avem nevoie nu sa purtam masti facute din machiaj ci sa invatam sa ne folosim si sa ne scoatem in evidenta toate trasaturile noastre mai frumoase, fie ele tenul luminos si radiant, culoarea ochilor sau chiar expresia feminima a fetei. Link-ul paginii de business : http://barbuioanayourmake-upartist.blogspot.ro/

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns