La mama acasa in Gradina Rustica!, 16 septembrie 2018

La mama acasa in Gradina Rustica!

Gradina Rustica este un proiect de suflet, coordonat de Mirela Bratu, mama a doi copii, care a decis sa mearga pe calea antreprenoriatului dupa 10 ani de lucru intr-o companie multinationala. Spatiul este unul foarte verde, la 40 km de Bucuresti, amenajat cu spirit creativ si dragoste pentru frumos. Aici puteti gasi o casuta in copac, loc de joaca, hamace, canapele din baloti de paie si o casa cu geamuri din roti de car. Se pot organiza evenimente private si excursii in natura cu grupuri de copii de la scoli, gradinite si afterschool-uri.

Duminica, 16 septembrie, gradina isi deschide portile pentru toti cei care doresc sa o viziteze pentru o iesire in natura la relaxare si joaca. Vizitatorii se vor putea bucura de verdeata, aer curat, precum si de ateliere si activitati pentru copii, pregatite de specialisti in educatie non-formala imbinata cu distractie.

Activitati:
Dansuri si cantece pentru a da startul distractiei
Rainbow Parachute
Cursa cu saci
Tarile amestecate
Baloane gigantice
Arhitectii meseriasi (Jenga giant)

***

Ce spun copiii care au vizitat locatia:
“A fost magic!”
“Nu îmi vine să plec! Parcă e prea frumos să fie adevărat!”
“Mi-a plăcut atât de mult! Era liniște… verdeață. Iar căsuța din copac a fost atât de frumoasă!”

***
Cand si unde ne vedem?
Duminica, 16 septembrie, intre orele 11:00-20:00
Sat Balteni, comuna Contesti, judetul Dambovita (str. Medeanu, nr 225). Pe pagina de facebook se gaseste o harta interactiva.
Intrarea este libera.
Varsta recomandata: 0 – 100+ ani

Pentru detalii:
Pe pagina de facebook Gradina Rustica / Telefon: 0724 518 423

***Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea evenimentului revin exclusiv in sarcina mamei care propune intalnirea.
Pe curand!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns