Atelier de construit figurine-soldăței cu Aura Ro

Atelier de construit figurine-soldăței cu Aura Ro

Work At Home Moms alaturi de Aura Ro invita copiii cu varsta mai mare de 7 ani la un atelier de confectionat figurine soldatei, unde-si pot dezvolta manualitatea, rabdarea si vor petrece timp folositor alaturi de alti copii.

Ne intalnim pe 3 noiembrie,
de la 11.00 la 12.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
inscrieri la:
pret: 30 ron in contul asociatiei – (toate materialele sunt incluse in pret)
Plata se face pana pe 1 noiembrie in contul Asociatiei Work At Home Moms: RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)
* locurile sunt limitate

Atelirul este dedicat copiilor care sunt pasionati sau descopera cu indemanare realizarea unei figurine.
Supravegheati si indrumati cu atentie, ei vor invata sa monteze piesele sa le slefuiasca, sa lipeasca si apoi sa vopseasca figurina.
Desigur ca vor pleca acasa cu o super figurina soldatel montata pe un mic piedestal.

Despre trainer:
Aura este numele meu de mamica sportivo-artist si am un ,, Contra” de 9 ani cu care si pentru care lupt in fiecare zi 🙂 .
Ca la orice hobby, aceasta indeletnicire m-a scapat de rutina de zi cu zi . A inceput dintr-o placere nevinovata si s-a transformat intr-o nevoie permanenta “de a da din maini”, mi-am largit cercul de cunoscuti prin asimilarea acelora cu care impartasesc foamea de creatie si de “culoare”. Vizitati pagina si have fun! Ceramica ImpressioneRei https://www.facebook.com/ImpressioneRei/

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns