Cozonac cu maia la Princess Cake Store, 24 noiembrie 2018

Cozonac cu maia la Princess Cake Store

Work At Home Moms Constanta invita mamele alaturi de pici la un atelier de pregatit Cozonaci cu maia si Cupcakes la Princess Cake Store unde gazda ne va fi Camelia Crisan.
Princess Cake Store este un atelier de cofetărie deschis în Năvodari de puțin timp, unde se acordă o importanță deosebită ingredientelor de baza, cerințelor speciale ale clienților și rețetelor internaționale.

Suntem deschiși la tot ce este nou și sănătos!

Ne vedem deci pe 24 noiembrie
de la ora 16 la 19
Loc: Năvodari, strada Frunzelor Nr.22, bloc R9, parter.( La intrarea în Năvodari dinspre sensul giratoriu cu delfini, prima strada la stânga, vis-a-vis de parcul Ion Dobre), se vad din strada principala geamurile negre cu torturi.
Pret: donatie libera
inscrieri la:
locurile sunt limitate

Atelierul va începe cu o prezentarea foarte scurtă a cofetariei și a echipei, apoi vom discuta puțin despre maia și despre cozonacul cu maia.(pentru că pregătirea acestui cozonac durează 36 de ore, coca va fi deja pregătită).
Fiecare mama va pregăti propriul cozonac, ii vom coace si vor putea pleca cu el acasa.
Vom si degusta din cozonacii proaspat copti.
Pe timpul coacerii, daca vor fi și copii prezenți, vom pregăti cu aceștia cupcakes-uri si ne vom bucura de cele invatate impreuna.

*Despre gazda:
Sunt Camelia, mămica de băiețel de 1 anișor, agronom de meserie, la fel și soțul meu, dar iubitori de bun și de proaspăt. Cofetaria este pasiune, dar o pasiune ce necesita multa munca și multă răbdare, mai ales cănd vrei sa oferi produse proaspete, din ingrediente proaspete, foarte atent selecționate. Pagina noastra este:
https://www.facebook.com/theprincesscakestore/

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns