Tu stii ce tip de ten ai?, 3 martie 2019

Tu stii ce tip de ten ai?

GALAȚI
Asociatia Work At Home Moms si Aron Catalina continua seria atelierelor pentru Mame Cochete!
Ne vedem duminica, 3 Martie, orele 11:00-15:00
Loc: Larisa Boisan Makeup Scool, Italian Residence, Bulevardul George Cosbuc, etajul 4, apartamet 103, Galati
pret: 80 ron
inscrieri la telefon: 0746403237

Cum ne dam seama corect ce tip de piele aveam si cum o putem ingriji corect? Cum ne pastram tenul curat, luminos si sanatos? Cum putem amana ridurile adanci sa iasa la lumina? Haideti sa aflam impreuna si sa aplicam reguli simple dar eficiente pentru a avea un ten perfect pe termen lung!

Participantii vor beneficia de o TOMBOLA surpriza unde premiul consta in 2 produse profesionale de ingrijire a tenului!

*Despre Trainer:
Sunt Catalina, 29 de ani si o pasiune pentru make-up de cand eram copil! Nu cu mult timp in urma am hotarat ca e momentul sa investesc in asta si sa arat ce pot! Cu pasi mici si multa dorinta, investitie si ambitie incep sa vad rezultate si imi demonstrez mie ca da, se poate sa faci sacrificii pentru visul tau, important este sa crezi in tine! Am inceput mai timid dar merg inainte mult mai increzatoare, exersez mult, investesc in poze de calitate, fotografi profesionisti si sedinte unde munca mea este pusa in valoare! Unde vreau sa ajung este mai departe de a machia doar pentru evenimente! Unde vreau sa ajung este acolo unde simt ca pot si unde voi deschide o revista citind numele meu la make-up artisti! Visez departe si fac pasi micui dar siguri pentru asta! Investesc in cursuri multe, avansate, cu traineri bine pregatiti de la care am sigur de invatat enorm de multe! Caut produse de calitate, machiez doar cu produsele in care am incredere si incerc la fiecare clienta/model sa tin cont de trasaturi, ten, piele, culori, tot ce ma ajuta sa o pun in valoare cat mai bine! Credeti in visele voastre, se poate!

**Asociatia Work At Home Moms se implica doar in calitate de partener media, inscrierile, gestionarea cursului si plata acestuia revin exclusiv in sarcina mamei care propune atelierul.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns