Reinventare 3

Continuăm seria sfaturilor care sa va ajute la reinventare, in special in aceasta perioada. Avem sprijinul si permisiunea Chief Reinvention Officer și a dr. Nadya Zhexembayeva pentru a vi le acorda.

101+ Resurse gratuite pentru a te reinventa

01 – Reinventează-ți modelul de business

O dată reinventat, toate celelalte vor urma calea.

Resursele de mai jos te ajută să structurezi, dezvolți și discuți propiectele. Le poți folosi pentru a avea claritate în gândire, pentru a-ți implica echipa într-o gândire sistematică sau pentru a crea workshop-uri pentru clienții tăi.
Principalul lor focus este de a folosi reusrse vechi, imaginând o nouă și proaspătă cale de a adăuga valoare.
  1. https://mailchi.mp/818223a682b8/reinventioncards – disponibile GRATUIT pentru download și exerciții. De printat, folosit și ridicat eforturile de reinventare la următorul nivel.
  2. Reinvention Manifesto – Dezvoltat si scris de Dr. Nadya Zhexembayeva, aceste 10 porunci sunt pregătite să te ajute și să îți dea idei pentru a-ți reinventa societatea.
  3. Strategyzer – O carte de lucru pentru oricine îți dorește să își îmbunătățească modelul de business sau pentru a crea unul nou.
  4. https://www.youtube.com/watch?v=IP0cUBWTgpY – Video GRATUIT de 10 minute de prezentare a The Business Model Canvas, instrument de management strategic si antreprenorial, care îți permite să descrii, desenezi, inventezi modelul tău de business.
VA URMA!
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns