Reinventare 4

Continuăm seria sfaturilor care sa va ajute la reinventare, in special in aceasta perioada. Avem sprijinul si permisiunea @Chief Reinvention Officer și a dr. @Nadya Zhexembayeva pentru a vi le acorda.

#mamasereinventeaza #wahmsimpreuna

101+ Resurse gratuite pentru a te reinventa

03 – Reinventează felul în care anticipezi schimbările și în care identifici trendurile
Cercetările, media, dar și experiența au dovedit faptul că lumea are nevoie disperată de reinventare. Deci, trebuie să fim pregătiți să fim deasupra valurilor și nu zdrobiți de ele.
9. https://www.fastcompany.com/section/world-changing-ideas – Cel mai mare brand din lume de mass-media pentru afaceri, cu focus pe inovatie in tehnologie, leadership, idei care schimbă lumea, creativitate și design.
10. https://www.mckinsey.com/quarterly/overview – Dacă ești abonat, primești articole, rezultate, știri din datele și studiile companiei, reluate trimestrial.
11. https://www.facebook.com/watch/live/?v=1044867332377611&ref=watch_permalink – crează-ți propriul consiliu de consilieri gratuit. Urmărește video-ul pentru a afla cum poți reuși asta.
12. https://www.nytimes.com/newsletters/signup/NN – Noutățile din lume de care ai nevoie pentru a începe ziua, direct în inbox-ul tău.
13. https://www.theskimm.com/ – Știrile cele mai importante, pe scurt.
14. https://trendwatching.com – Una din cele mai bune resurse din lume pentru rapoarte GRATUITE cu privire la trendul consumatorilor. Trendurile, perspectivele și instrumentele ajută peste 250.000 de profesioniști focusați pe viitor din peste 180 țări, să își construiască branduri care contează și produse care încântă.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns