Reinventare 5

Continuăm seria sfaturilor care sa va ajute la reinventare, in special in aceasta perioada. Avem sprijinul si permisiunea @Chief Reinvention Officer și a dr. @Nadya Zhexembayeva pentru a vi le acorda.

#mamasereinventeaza #wahmsimpreuna

 

101+ Resurse gratuite pentru a te reinventa

05 – Reinventează felul în care colaborezi

De ce să faci ceva, când poți delega unei aplicații? Aceste instrumente te ajută să rezolvi mai multe lucruri, prin preluarea din task-urile tale, cum ar fi contracte, programări sau liste cu to do.

21. Flowdock – Aplicație pentru colaborări cu chat și inbox pentru echipe. Un loc pentru conversații și pentru a fi la curent cu noutățile.
22. HYFY – Un instrument pentru înregistrarea ecranului, care îți permite să faci, în același timp, atât un video al ecranului tău, cât și înregistrarea audio cu descrierea video-ului. După înregistrare, primești un video pentru a-l putea trimite și altora.
23. IdoneThis – Înregistrări zilnice și rapoarte de progres care te să te ajute să îți urmărești propriul progres și să înțelegi la ce lucrează echipa ta.
24. Loom – Un instrument de lucru pentru comunicare care te va ajuta să transmiți mesajul prin videoclipuri care pot fi distribuite instant.
25. Miro – o tabla alba de lucru care te ajută să organizezi munca în echipă simplu, cu ajutor vizual.
26. Slack – Aplicație de mesaje pentru echipe.
27. Streak – Ajutor în managementul clienților direct în propriul e-mail.
28. Trello – Management de proiect vizual, care folosește tabele, liste, carduri pentru a-ți organiza și prioritiza proiectele.
29. Typetalk – Aplicație de mesaje pentru echipe.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns