You are currently viewing LIVE alaturi de Sabina Rugina de la Aventurile lui Nikolai!

LIVE alaturi de Sabina Rugina de la Aventurile lui Nikolai!

Un nou și proaspăt LIVE alături de Sabina Rugina de la Aventurile lui Nikolai!
Ne vedem astăzi, la ora 19.00 pe pagina Work At Home Moms Romania, pentru a detalia despre: zona de marketing asociata blogului, despre brand endorsement, despre segmentarea audienței, retenție, aplicat pe blogul Sabinei:
www.aventurileluinikolai.ro

“Bună tuturor, eu sunt Sabina, am 30 ani și sunt mama unui superbebe, Nikolai. Deși are doar 1 an și 8 luni, este un mic superstar în online așa încât nu pot sa fiu decât mândră că sunt mama lui și că este fix așa cum mi-am imaginat și anume – carismatic. Nikolai a fost sursa mea de inspirație pentru un nou proiect lansat recent, un blog de parenting cool, o platformă complexă care își propune să pună la dispoziția părinților, viitorilor părinți un instrumentar complet care să le facă viața mai ușoară.

De unde a plecat aceasta idee? La 3 luni urcam cu bebe în Turnul Eiffel, la 5 luni vizitam Gibraltarul si admiram oceanul Atlantic, la 7 luni mergea cu noi la festivaluri și în Vama, iar la nici un an colindam Coasta de Azur.

Ce îmi propun eu prin aceasta platformă este să arăt că niciodată un copil nu vine în viața noastră să ne pună opreliști și că ține doar de noi să ne trăim viața frumos și după apariția unui bebe și să îl integram în stilul nostru de viață.

Eu militez pentru ideea de parenting relaxat, pentru mame și tați fericiți care nu renunță la sursele lor de împlinire după apariția unui bebe, care nu își abandonează hobby-urile și care își lasă copiii să își trăiască copilăria într-un mod cât mai autentic.

Abia aștept să vă povestesc despre călătorii, carieră, ieșiri în oraș, trucuri pe care le folosim noi pentru a face fix ce ne dorim împreună cu bebe, despre zona de marketing asociata blogului, despre brand endorsement, despre segmentarea audienței, retenție și despre toate porția zilnica de Nikolai care m-a impulsionat să fac acest pas în perioada concediului de maternitate 🙂

În plus, o să vă povestesc cum mi-am construit blogul, cum mi-am propus să îl poziționez și cum a influențat background-ul meu reușita acestuia.

Ne vedem astăzi!”

Conceptul unui blog – Sabina Rugina

Publicată de Work At Home Moms Romania Sâmbătă, 27 iunie 2020

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns