You are currently viewing Cum trecem cu bine ca WAHMs prin perioada pandemiei?

Cum trecem cu bine ca WAHMs prin perioada pandemiei?

Noi, WAHMs suntem femei puternice, hotărâte, conștiente de calitățile dar și de provocările noastre. Am întrebat pe grupul nostru de facebook ce consideră membrele comunității că putem face online de acasă, cum ne putem asigura traiul, de unde începem și cu ce. Am întrebat și am primit răspunsurile, le poți vedea aici: www.facebook.com/groups/WAHM.Romania/.
 
Ca de obicei, mamele din comunitatea noastră au fost generoase în răspunsurile lor, oferind idei, sugestii și puncte de plecare. Unele mame ne-au povestit că lucrează în network marketing, vânzări directe, IT, servicii financiare, contabilitate, educație, psihoterapie și coaching, afaceri creative și chiar producători.
 
Ne-au sugerat că ne putem alătura unei echipe de network marketing, situație în care am avea structura afacerii deja formată, dar și susținerea echipei (printre recomandări au fost Escapade, Usborne, Forever) sau vânzări directe (consultant Thermomix). Ne-au mai spus ca putem crea cursuri (o platformă recomandată este udemy.com). Putem de asemenea vinde pe etsy.com, sau ne putem creea un canal YouTube (doar că, pentru a putea monetiza este necesar sa postăm periodic și să avem minim 1000 de abonați). Ne-au mai spus ca putem învăța GoogleAds sau social media, domenii foarte active în perioada aceasta. 
 
Ne-au mai spus, că unora dintre ele, acum că sunt târgurile închise le merg mai greu vânzările. Tragem din nou concluzia, pentru o economie sustenabilă, e important să sprijinim afacerile locale.  
 
Fie că afacerea ta este la început de drum, sau că este o afacere solidă pe care o crești de ani buni, știm că muncești mult și că nu este întotdeauna ușor. Iar aceasta, pentru multe afaceri, este o perioadă cu provocări. Mai știm că ne avem unele pe altele. Știm că facem parte dintr-o comunitate, că ne susținem reciproc. Dorim să îți amintim că nu ești singură! Suntem împreună, și putem trece prin perioada aceasta mai ușor! Suntem aici să colaborăm, să ne oferim inspirație, informații utile și suport!
  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor