You are currently viewing Interviu cu Andreea de la Pretty Kitty

Interviu cu Andreea de la Pretty Kitty

Interviu realizat de Roxana Leotescu de la Playbuzz.ro

1. Bună Andreea! Ne bucurăm că putem purta acest dialog in comunitatea wahm. Te invit să ne povestești despre tine.
Buna Roxana. Si eu ma bucur tare mult.
Eu sunt Andreea, multe fete de pe aici ma cunosc ca Dei Dei. Asa am intrat in comunitate. Am 31 de ani, sunt mama de Eva de 4 ani si 3 luni, sotie si viitor anteprenor 😊.
Spun asta, pentru ca timpul pentru afacerea mea este impartit in 7, insa incerc si ma straduiesc ca in fiecare zi sa fac cate ceva pentru micul meu bussines. Asta ma face sa merg inainte si sa continui sa imi conturez visul, acela de a fi 100% implicata.
Sunt nascuta in Targoviste, am copilarit la Titu, iar la varsta de 15 ani am venit in Bucuresti, acolo unde in paralel cu scoala, practicam sport de performanta.
Dupa terminarea liceului, am renuntat la ideea de a pleca la scoala de politie din Campina si am decis sa plec la Slobozia, acolo unde am continuat cu sportul timp de 7 ani, o echipa de handbal cu care am reusit sa promovam in Liga Nationala.
In acea perioada, in timpul disponibil dintre antrenamente, printre multe experimente pe care le-am avut cu pictura, crosetatul, croitul si inodatul bratarilor, am ajuns si la lutul polimeric pe care l-am studiat timp de 1 an de zile autodidact si am invatat o gramada de tehnici in acest domeniu.
Am reusit sa strang multe chestii-trestii, pana cand mi-am luat inima in dinti si am iesit cu ele in lume, fiind incurajata chiar de sot.
Asa a luat nastere proiectul meu, care a avut cateva schimbari memorabile, reusind trec de la “Handmade Deea” la Chestii Trestii by Pretty Kitty, care vreau sa cred ca este un brand cunoscut deja de foarte multe  fete din comunitate, dar nu numai. ❤

2. Cum ai explica din punctul tău de vedere experiența de work at home mom? Care e formula secreta?
A fi “work at home mom”, reprezinta sarea si piperul intr-o afacere.
De ce spun asta?! Pentru ca se vede al naibii de frumos din exterior.
Este frumos da, pentru ca lucrezi la ceea ce iti place, faci cu drag ceea ce faci, insa intampini o gramada de provocari fiind “One man show “.
Sunt sigura ca multe mamici ma vor intelege si imi vor da dreptate.
Tot ce am invatat din fiecare experienta traita, este ca, fiecare provocare vine si cu solutii, iar pentru fiecare rezolvare, exista o satisfactie a naibii de multumitoare.
Asta ma face sa nu renunt, oricat de greu ar fi. Nici nu mai conteaza ca fac pasi de melc sau de coiot. Mă, ii fac… si ii fac inainte.

 

3. Ce se ascunde in spatele afacerii tale Pretty Kitty (https://www.facebook.com/chestiitrestiipersonalizate)? Cui se adresează?
In spatele afacerii Pretty Kitty se ascund chesti trestii personalizate, fiecare cu povesti aparte.
Produse, de orice fel, de la cani, tacamuri, tablouri, pana la  brose, cercei si tot ce se poate personaliza cu lutul polimeric.
Este un material atat de versatil, incat poti creea orice daca ai putina imaginatie. Il iubesc pur si simplu.
Publicul meu este format din oameni carora le place sa aduca zambete colorate persoanelor dragi, cum ar fi pici, mamici, tatici si chiar bunici.
Chiar si prietenilor care vor sa zambeasca azi, pentru ziua frumoasa de maine.
Zambetele aduc energie buna si cine nu-si doreste asta? 😊

 

4. Care e povestea acelor superbi cercei? De unde vine inspirația?
Waaaw… povestea lor este legat de pandemie. De aici a pornit totul.
In toata incertitudinea de la inceput, m-am tot uitat la diverse clipuri de “work in progress”.
Am cativa artisti de prin America pe care ii urmaresc, plus altii… si am zis sa incerc si eu.
Prima mini colectie a iesit chiar anul trecut, prin iunie daca nu ma insel, cand am inceput usor sa scoatem nasul din barlog.

Iar acum, am inceput sa ii lucrez si nu ma mai opresc. Am atatea modele in cap… efectiv curg ideile.
Pregatesc surprize muuulte.🥰

Anul acesta am decis ca vreau sa trec la nivelul urmator, insa asteptam momentul potrivit, care a venit o data cu un festival pe care il organizeaza o buna prietena, “Lavanda Fest  -Fleurane”, eveniment la care va asteptam in numar foarte mare.

5. Produsele se pot personaliza? Dacă da, in ce măsură? Care este procedura de comandă?
Cam toate produsele se pot personaliza. Sunt unice in felul lor, chiar daca la prima privire par identice.
Fiind lucrate manual, un produs niciodata nu e identic cu ” copia” lui.
De obicei, persoanele care “imi trec pragul” lumii mele magice vin cu idei, eu le am pe ale mele si uite asa imbinam ideile si se naste produsul.
De exemplu, o data cu venirea pe lume a Evei, a luat nastere si colectia mea de suflet a motatilor “Motati de colectie”. Sunt tare mandra de ea si pot spune ca a fost si este foarte apreciata si astazi. Practic a devenit produsul vedeta al afacerii mele. Este un produs lucrat in stilul meu personal si usor de recunoscut. Cel putin eu asta vreau sa cred. 🥰

 

6. Cine te-a susținut când ai pornit pe acest drum? Ce provocări ai intâmpinat?
Prima persoana care m-a incurajat sa scot in lume “chestiile” pe care le fac, a fost chiar sotul meu.
Cu rugaminti, pen’ca deja aveam foarte multe stranse de prin incercarile mele dezastruaoase, am iesit… Si ce crezi, au fost super apreciate si am vandut prima data de 200 lei, bani din care mi-am luat tot plastilina.
Pfuu, am avut multe provocari in acest parcurs, insa mi s-au parut firesti si datorita lor am evoluat, as zice.
O provocare a fost de exemplu alegerea numelui pentru brandul meu, insa, provocarile dureroase sunt acele perioade aglomerate cand am de trimis pachete la termen si incurc destinatiile, sau cand mi se strica unealata in momente nu tocmai prielnice.

 

7. Ce ne povesti despre această pandemie? Te-a afectat profesional? Cum ai trecut peste?
Pandemia a venit ca un cutit rasucit fix in inima. Pentru toata lumea.
Primele 2 luni au fost groaznice. O incertitudine totala. O rastalmacire de sentimente. Multe regii si multe scenarii in cap, facute personal. Hmm… a fost. Imi place sa ma gandesc la prezent in general si sa planific cumva viitorul, cel mai apropiat.
Profesional da, m-a afectat, vorbind aici de Pretty Kitty. Insa cum am spus, aici lucrez part time, ceea ce inseamna ca timpul celalalt il am impartit cu jobul principal.
Cum am trecut peste? Cred ca asa cum a facut toata lumea, pas cu pas, in cautare de solutii.
A fost!

 

8. O reusită mare, o zi cu totul specială in afacerea ta este…
Astazi, acum cea mai mare reusita este dechiderea magazinului online, a site-ului www.chestii-trestii.ro

9. Cum se impaca viața de antreprenor cu cea de familie?
Am noroc de un sot foarte intelegator. Ma sustine si inca suporta haosul pe care il fac, mai ales atunci cand am de impachetat.
Urmeaza sa imi gasesc si un spatiu in care sa ma desfosor doar eu…
Cea mica e curioasa mereu.
Cand era mai mica lucram cu ea in brate, de fapt ce vorbesc… ca si acum o mai tin in brate cand lucrez si o implic mereu in activitatea mea. Ii place, e dornica sa ma ajute, sau sa strice (involuntar).
Nu-i chiar asa roz, cum pare… E destul de greu ca un sigur om sa se imparta in sotie, mama, anteprenor cu tot pachetul, insa hastag rezist si daca nu mai pot, mai pot putin.
Sanatosi sa fim, doar.

 

10. Din culisele Pretty Kitty, portretul clientilor in cateva cuvinte ar suna…
Pff, nu stiu cum se face, insa am avut parte numai de oameni misto in acesti 11 ani. Au fost mici exceptii recunosc, insa am persoane care din client mi-au devenit prieteni. Persoane cu care mai stau la povesti, pe langa subiect, adica ce au comandat. Habar nu am. Cred ca sunt oameni carora le place stilul meu, mai altfel de a ma promova.
Le place cum lucrez, de mine sau de cum scriu.
Cred cu tarie ca omul vine dupa om, iar daca exista chimie nimic nu ii mai desparte .😊

 

11. Ce consideri că ar trebui să știe cineva care pornește o afacere de la 0? Ce tricks and tips ai oferi, acum după experiența ta cu Pretty Kitty?
Aș vrea să le spun să se documenteze, să citească, să testeze. Am întâlnit multe persoane care sunt la început și vor totul de-a gata (nu vreau să fiu răutăcioasă). Eu așa am pornit și am o satisfacție enormă, pentru că tot ce fac acum am învățat autodidact. Apoi, să nu renunțe, să învețe constant și să-și dorească să progreseze de la zi la zi și de la lucrare la lucrare. Să fie oameni și să lase ceva frumos în urma lor, pentru că ziua de mâine habar nu avem cum va fi.

12.  Cum se conturează viitorul apropiat? Ce colaborări se prevăd?
Am o gramada de proiecte in cap. Insa vreau sa le iau treptat. Timpul ma ajuta destul de putin.
In urmatoarea perioada investitia cea mai mare va fi pe partea de imagine.
Vreau sa stie cat mai multa lume de mine, atat cat pot face fata 😁.

Apoi, vreau sa va invit la evenimentul care va avea loc in primul weekend din iulie, mai exact 2-4 iulie.
“Lavanda Fest- Fleurane”, ce va avea loc in parcul Herastrau, acolo unde ma veti gasi ca expozant, cu multe surprize pregatite, printre care si “faimoasa” mea colectie de cercei.

1 persoană recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns