You are currently viewing Povestea mea – Maria Stroie Trainer & Coach

Povestea mea – Maria Stroie Trainer & Coach

Salutare tuturor! 🤗
Sunt recunoscatoare si onorata ca imi pot impartasi povestea cu voi in aceasta comunitate minunata! ❤
Sper sa va inspire si sa cititi pana la final! 🎆
O sa va impartasesc povestea mea incepand cu punctul de cotitura care m-a adus pe drumul pe care sunt astazi.
Viata mea inainte sa devin mamica era una foarte activa…job, sala, activitati, timp pentru mine, plimbari, iesiri cu prietenii etc.
Dar iata ca am devenit mamica si lumea mea s-a schimbat in cel mai minunat mod posibil, dar totodata din dorinta de a fi totul pentru ei, am uitat sa fiu pentru mine si am UITAT DE MINE, femeia de dinainte de a fi mamica.
Aveam nevoie de timp pentru mine, dar nu-l ceream, credeam ca eu trebuie sa le fac pe toate, iar acum as spune ca probabil credeam ca NU IL MERIT…
Toate acestea, rutina in care eu nu prea existam, cumulate cu gandul ca urma sa ma intorc la un job in care nu ma mai regaseam demult incepusera sa se manifeste din ce in ce mai mult in relatiile cu cei dragi.
Certuri dese cu sotul meu, lipsa de rabdare cu cei mici, invinovatire, nimic parca nu ma mai bucura…
Pana cand am spus STOP si am inceput sa ma gandesc la solutii pentru a iesi din situatia in care ma aflam. Mi-am dat seama ca e nevoie intai sa ma REGASESC, pentru ca mai apoi sa ma REINVENTEZ.
Asa ca, din dorinta de a ma redescoperi si de a-mi urma pasiunea pentru dezvoltare personala si pentru oameni, dar mai ales pentru ca imi doream sa devin pentru mine si pentru baieteii mei cea mai buna versiune a mea, am intrat in John Maxwell Team si pot spune acum cu mana pe inima ca a fost o DECIZIE care mi-a schimbat viata.
Pornind intentionat in aceasta calatorie de redescoperire, de crestere si dezvoltare, am inceput sa INFLORESC, eu si totul in jurul meu, inclusiv relatiile mele cu familia si comunicarea cu ei.
Faptul ca am iesit din MENTALITATEA de victima, ca am inceput sa imi acord timp si mi-am redescoperit pasiunile, punctele forte, abilitatile, sunt doar cateva piese din puzzle-ul transformarii mele.
Nu a fost usor, este nevoie intentie, perseverenta, claritate, obiective clar stabilite si de o DORINTA ARZATOARE.
Traind toate aceste lucruri, vazand transfornarea in mine si in jurul meu, cumulat cu pasiunea pentru oameni, a venit catre mine scopul meu si ceea ce imi doream sa fac pe mai departe imi era din ce in ce mai clar, asa ca certificarea mea ca si Coach si Trainer a venit firesc.
Doar ca nici decizia de a nu ma mai intoarce la job si a-mi urma pasiunea nu a fost una usoara.
TEAMA de necunoscut, teama de a nu mai avea bani, teama de ceea ce vor spune ceilalti sunt doar cateva din toate cele cu care “m-am luptat” in luarea acestei decizii.
Cu greu si cu teama am pornit pe drumul antreprenoriatului cu scopul si dorinta de a ajuta cat mai multe femei care au uitat de ele, care nu se mai regasesc in jobul lor, care au o pasiune dar nu au curajul sa o urmeze, care isi doresc sa faca pasul catre antreprenoriat dar le este teama sau nu au suficienta claritate, sau au nevoie de ghidare, de sustinere in calatoria lor.
Pentru cine doreste sa afle mai multe despre mine si despre activitatea mea, ma gasiti aici: Stroie Maria – Trainer & Coach
Va imbratisez!🤗

www.facebook.com/Stroie-Maria-Trainer-Coach-106442484991592

2 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor