Realinierea Sufletului

Eu sunt Milena si te invit intr-o minunata calatorie interioara de autocunoastere catre Centrul Fiintei tale unde de vei regasi Raiul din tine si Puterea Interioara.

Curiozitatea, nevoia de a ne intelege si de a evolua fac parte din natura noastra umana si alcatuiesc motorul evolutiei noastre. Aceste aspecte ne-au dus de la Roata la Zgarie Nori. Am evoluat am construit in exterior iar acum incepem sa sapam si sa construim in interiorul nostru.

Realinierea Sufletului este despre cine suntem noi la Nivel de Suflet, care sunt darurile noastre si potentialul nostru creator. Despre cum sa echilibram corpurile noastre (fizic, emotional, mental si energetic). Numai cand ajungem sa cunoastem si sa iubim toate aceste aspecte ale noastre putem incepe calatoria de vindecare.

 

Este despre a a te duce cu Mintea catre Inima si cu Inimia in Minte in timp ce constientizam latura noastra spirituala.

Blocajele, traumele gandurile negative ale celor din jurul nostru, sau create chiar de noi despre noi, ne afecteaza atat fizic cat si mental, emotional si spiritual. Si odata intiparite in matricea Sufletului nostru, le caram cu noi ani de zile. Numai afland exact ce a provacat aceste traume si vindecand in toate structurile noastre putem ajunge la ARMONIE, ECHILIBRU si PACE, si putem sa manifestam exact viata dorita.

www.realiniereasufletului.com

Codul de reducere este wahm30 Ofer 30% reducere la serviciile mele si o sedinta de Coaching lunar gratuita.

Trimite și prietenilor