Mihaela Molner - Bloom From Within

Dacă terapiile, cursurile și cărțile parcurse până acum nu te-au ajutat suficient, iar problemele tale persistă în continuare, este pentru că 90% din aceste probleme sunt create nu de cei din jurul tău, ci de felul în care mintea ta percepe ceea ce i se întâmplă, interpretează aceste experiențe și te determină să acționezi pe baza interpretărilor realizate.

„Nu ne putem rezolva problemele cu aceeași gândire pe care am folosit-o când le-am creat.” spunea Albert Einstein.

Acesta este citatul care mi-a ghidat primii pași către înțelegerea modului de funcționare a minții și a felului în care subconștientul ne influențează calitatea vieții și performanța.

De atunci și până în prezent m-am dedicat studiului neuroștiinței, psihologiei, coachingului, Legilor Universale și mindfulness-ului pentru a-mi ajuta clienții să-și decodeze limbajul minții pentru a funcționa mai bine și pentru a transforma aspecte vechi, limitatoare din viața personală sau din afacere în ceva nou și împlinitor.

Experiența și cunoașterea acumulate în peste 3000 de ore de practică individuală și cu clienții le-am pus sub umbrela propriei metode de coaching și mentoring numită BLOOM FROM WITHIN.

Prin acest proces de autocunoaștere și transformare mi-am ajutat clienții:

Ce cred că face diferența pentru clienții mei e mixul unic de domenii în care am experiență:

  • Brain Remodeling Coaching, unde lucrez zilnic cu antreprenori, manageri, părinți, proaspete mămici și profesioniști din diverse domenii că să-și depășească și să-și transforme limitele personale și profesionale prin remodelarea gândirii, a emoțiilor și comportamentelor
  • Experiența depășirii unui Burnout de gradul 9/10 și gestionarea eficientă a Sindromului de Oboseală Cronică (Encefalomielită mialgică) mă ajută să înțeleg și să ajut clienții în vindecarea somatizarilor emoționale care stau la baza diverselor probleme fizice de sănătate
  • Business, unde folosesc experiența de peste 22 de ani în corporații, din care 15 ani de antreprenoriat, business administration și business strategy.

Dacă vrei și tu să ...

… pot fi cu drag alături de tine în acest demers, împărtășindu-ți cunoștințele și experiența acumulată, ghidându-te și ajutându-te să descoperi soluții, maniere și abordări prin care problema cu care te confrunți să fie rezolvată, să nu mai existe în viața ta.

Membrele comunității WAHM beneficiază de un PACHET SPECIAL de 245 ron/ședință pentru primele 6 ședințe + 1 ședință CADOU.

Trimite și prietenilor