You are currently viewing Povestea mea – Adriana de la Călătorie într-o lume minunată

Povestea mea – Adriana de la Călătorie într-o lume minunată

“Buna!
Eu sunt Adriana, mama unui băiețel de 6 ani și încă unul pe drum.
 
Încă înainte de a deveni mamă mi-am promis că voi face tot posibilul să găsesc o modalitate prin care copilul meu să fie atras de cărți și să-și dorească să citească, nu să răsfoiască și citească cărți din obligație.
 
Când piticul meu era mai mic, am căutat cărți potrivite, dar și interactive pe care să-l atragă, am aflat de editura Usborne.
I-am luat prima carte (pe care credeam că va fi ruptă în secunda 2 cum erau multe altele😅 înainte) i-am dat-o s-o răsfoiască și am observat cât de atent se uită pe ilustrații și cu câtă grijă răsfoiește paginile. După aceea am luat altele, iar pe urmă m-am și înscris ca reprezentant pentru că eram prea fascinați amândoi 😁 .
 
Așa că, dacă și tu ești mămica și vrei să-i oferi copilului tău posibilitatea să acumuleze cunoștințe noi într-un mod plăcut și relaxat, îți recomand cu drag să-i iei măcar o carte de la editura Usborne.
 
Fie că ești în căutare de cărți captivante, fișe, idei de activități interesante și mai nou jocuri educative, căsuțe suport sau raft de cărți vesele și colorate, ce se pot personaliza, realizate cu mare grijă și atenție de altă mămică, te invit pe pagina Călatorie într-o lume Minunată unde le vei găsi pe toate🤗 .”
 
4 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor