Raluca Stefan - Consilier Parenting

Când cineva mă întreabă cu ce mă ocup, îmi place să rezum în câteva cuvinte: “ofer suport părinților pentru a înțelege mai bine inima copiilor”. 

După ce am devenit mamă, am realizat cât de important este pentru părinți să primească sprijinul, cunoașterea și uneltele necesare, bazate pe cercetări științifice, pentru a crește copii care sunt echilibrați din punct de vedere psihologic, conectați cu sinele lor autentic, iubitori și cooperanți. 

Dacă ne dorim copii competenți, empatici și non-violenți, aceștia au nevoie să fie crescuți cu iubire, încredere și respect, în timp ce le oferim sprijinul necesar pentru a se vindeca de stres și traume și pentru a nu fi nevoiți să ducă povara lor mai departe în viață. 

Fie că ajut părinții să-și înțeleagă mai bine copiii, ofer sprijin adulților în procesarea traumelor din copilărie sau ajut la crearea unui sistem educațional care valorifică conștientizarea emoțiilor, totul se rezumă la conectare, atașament și compasiune. 

Îți ofer consiliere și sprjin 1-1 online sau offline, care: 

  • Te va împuternici să creezi mai multă armonie în familia ta.
  • Îți va ajuta copilul să se simtă înțeles, să fie mai iubitor și cooperant. 
  • Te vor ajuta să creezi un atașament sigur între tine și copilul tău.
  • Vom adăuga puterea vindecătoare a jocului în parentajul tău. 

Fie că ai un bebeluș, un toddler sau un copil mai mare, consilierea mea îți va oferi:

  • Compasiune și empatie pentru a te simți înțeleasă.
  • O înțelegere clară a comportamentului copilului tău.
  • Strategii personalizate pentru a oferi un suport cât mai bun copilului tău.
  • Reconectarea cu bucuria parentingului. 
  • Soluții și unelte pentru a naviga cu ușurință provocările vieții de familie, într-un mod prin care toți se vor simți iubiți și înțeleși. 

Parentajul conștient și cu blândețe nu este un curent nou, la modă sau permisiv.
Este modul prin care tratăm copiii în același fel în care ne dorim și noi să fim tratați, cu respect și empatie.
Creștem astfel oameni mari, care-și vor oferi valorile și iubirea fără bariere, societății și vor păstra o relație frumoasă și puternică față de noi, pentru tot restul vieții. 

Sunt consilier parental certificat, instructor Aware Parenting certificat de dr. Aletha Solter la Aware Parenting Institute.
Sunt instructor de Peaceful Parenting, certificat de Peaceful Parent Institute.
Am urmat cursuri de specializare la Institute of Child Psychology și cu dr. Laura Markham.
De asemenea am urmat un training intensiv cu dr. Daniel Siegel, în urma căruia am primit certificarea pentru a preda abordarea lui împreună cu Mary Hartzell, Parenting from the Inside Out.

Pentru grupul WAHM ofer reducere pentru o ședința de consiliere 140 de lei, în loc de 180 de lei, iar un pachet de 4 ședințe, 480 de lei. 

Trimite și prietenilor