Interviu: Liayn’s Creations by Miruna B. Iuhos

Interviu realizat de Anamaria Budai, coordonatoare WAHM Baia Mare si initiatoare Citim cu Drag

Povesteste-ne despre tine. Care este proiectul tau?

1Numele meu este Miruna, am 31 de ani si, desi toata viata am fost foarte legata de muzica, de 4 ani mi-am descoperit o noua si minunata pasiune: cusutul. Creez accesorii vestimentare si anumite piese vestimentare care au imprimat in ele o alta era…un alt timp. Din fire sunt o romantica dar sunt si practica, asa ca incerc prin ceea ce creez sa readuc in atentia iubitorilor de frumos din zilele noastre, o alta epoca si un gen poate de mult uitat: cel boem, romantic, vintage. Desigur, adaptat societatii de azi, reinventat.

De ce creatii vestimentare?

Nu eu am ales creatiile vestimentare, ele m-au ales pe mine. Totul a decurs natural, linistit, de la cateva banale papioane, la fuste si rochite, gulerase si jabouri etc. M-am regasit in aceasta nisa a creatiilor vestimentare.

Cu ce te ocupai inainte sa fii mama?

Inainte sa fiu mama am fost strans legata de lumea muzicii clasice. De care nu m-am desprins nici acum :). M-am ocupat de programe muzicale pentru copii, am si predat muzica. Nu m-am desprins de acest aspect, doar ca acum ma concentrez mult mai intens pe activitatea mea de creatie vestimentara.

72 5

Care a fost cea mai mare provocare de pana acum?

Provocari am mereu. Fiecare pas inainte vine insotit de o provocare. Fie ca e o comanda mai neobisnuita sau ceva nou pentru mine, fie ca e o investitie mai serioasa in afacere, fie ca e vorba doar de a ma motiva sa fac un anumit lucru. Privesc fiecare provocare cu speranta ca la sfarsitul ei voi fi mai puternica, mai experimentata si mai pregatita.

Urmeaza sa participi la Prezentare de moda – powered by Work At
Home Moms, Baia Mare
. Ce surprize pregatesti publicului?

Pentru Prezentarea de moda powered by work at home moms Baia Mare din 20 noiembrie doresc sa ofer publicului o parte din sufletul meu. Partea aceea colorata, plina de vis si speranta. O colectie de fuste si accesorii cu imprimeuri romantice, cu texturi fine si culori pastelat, in stil retro.

Unde cauti inspiratie pentru a crea hainele?

Inspiratia nu o prea caut, ma gaseste ea pe mine. In general am atata inspiratie si atatea idei ca mi-ar mai trebui 24 de ore intr-o zi ca sa duc la bun sfarsit ce imi pun in gand. Nu ma atrag tendintele actuale sau moda de sezon, vreau sa creez ceva care nu se demodeaza, clasic, stilat. Inspiratia “ma loveste” in momentul cand tin in mana materialul, atunci stiu deja in ce-l voi transforma.

Cu ce resurse ai pornit la drum? In ce stadiu de dezvoltare a ajuns
afacerea ta acum?

Am pornit la drum cu 0 resurse. Cateva materiale reciclate, ac si ata. Dar a fost de ajuns ca sa imi dau seama ca voi face asta pentru mult timp. Apoi am investit in materiale si o masina de cusut, in foarfeci si cuttere si in tot felul de accesorii necesare. Acum investesc constant in materiale si mai ales investesc timp, fapt care se vede si in calitatea produselor si in comenzile primite constant.

3

Ce planuri de viitor ai?

Planurile pentru viitor sunt mari. Doresc sa deschid o mica afacere, sa am un boutique handmade, sa creez un site. Dar totul pe rand, am invatat ca rabdarea da roade mereu.

Unde te pot gasi clientii? Carui segment te adresezi?

Clientii ma pot gasi deocamdata doar pe pagina mea de facebook: Liayn’s Creations by Miruna B. Iuhos: https://www.facebook.com/liaynhandmade/

In general creatiile mele se adreseaza doamnelor si domnisoarelor carora le place acest stil de imbracaminte: retro, boem, romantic. Dar avem si accesorii pentru domni.

4 6

Ce modalitati de promovare folosesti?

Nu ma prea promovez. Am folosit de cateva ori reclama facebook, dar consider ca tot ce vine organic este mai durabil. Si reclama cea mai buna este un client multumit care revine cu comenzi si spune si altora despre accesoriile mele.

Un gand spre comunitatea WAHM?

In WAHM am gasit un grup de femei luptatoare si puternice. Ambitioase, super talentate si gata sa ofere ajutor si sfaturi pretioase. Am primit un mare sprijin si o gramada de oportunitati prin intermediul asociatiei WAHM. Ma simt acasa printre voi si va multumesc pentru toata sutinerea si incurajarile!

8

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 0 Comments

  1. Mariuca

    Felicitări si multe realizari ❤

Lasă un răspuns