Șezătoare de Fotografie, Timișoara, 2 septembrie 2017

Șezătoare de Fotografie, Timișoara

Asociatia Work At Home Moms, alaturi de Florina Crisan Photography, invita mamele din TIMISOARA la o noua intalnire in cadrul careia vom povesti despre FOTOGRAFIE!

Data: 2 septembrie 2017
Ora: 17-20
Loc: KOLORO, Bulevardul Vasile Pârvan, Nr. 9. Timișoara
Cost: 25 ron
Inscrieri:
Numar maxim: 12 persoane.

Atelierul are ca scop transmiterea unor informații de baza dar esentiale despre fotografie, despre fotografia de produs, despre procesul de fotografiere, despre importanta promovarii unei afaceri in mediul online cu ajutorul unor fotografii corect realizate. Participantele vor invata sa utilizeze orice aparat foto din dotare, astfel incat sa obtina fotografii bune, sugestive si, de ce nu, creative.
Vor primi sugestii despre cum isi pot aranja decorul pentru fotografii, despre cum se foloseste lumina, despre ce setari minime au de facut la aparat. La final vor avea ocazia sa exerseze cele invatate cu propriile aparate pe produsul propriu.

Florina:
„Buna , sunt Florina , si sunt fotograf freelancer. In urma cu ceva timp am inceput sa fac bussines din fotografie, asta dupa ce multi ani a fost doar o pasiune .

Sezatoarea de fotografie presupune invatarea de lucruri noi , de la cum fotografiem pana la cum ne ajutam de fotografii pentru a ne vinde produsele . Nu este neaparat necesar sa ai un aparat de fotografiat profesional pentru a sti cum sa incadrezi / editezi o fotografie, iar aceste lucruri le vom invata la sezatoare.“

Vă așteptăm cu telefoanele și aparatele foto!

 

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns