When LOVE is for SALE – 1 noiembrie, Bucuresti

Dragostea e oarbă. Shoppingul la fel.

A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu foştii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult asteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru ca părul suferise o transformare nefericită. Dar ce noroc, ce bucurie şi usurare că le-am avut.

Toţi avem poveştile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum şi de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.

“When love is for sale” – târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite. Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, îsi caută alte povesti. Poate sunt exact ceea ce-ti trebuie tie.
În prima zi a Brumarului, “When love is for sale”, impreuna cu Have a Cigar, îşi deschide inima pentru a primi noi conchistadori. Vino sâmbătă, pe 1 noiembrie, între 10.30 si 18.00, la parterul şi demisolul casei din str.Dianei, nr 11, să găseşti dragostea pentru lucruri purtate deja cu drag şi grijă, colecţii de bijuterii, cărţi, albume cu muzică buna sau obiecte decorative. Tot aici, mămicile vor avea parte de o dublă bucurie pentru că vor putea cumpăra hăinuţe şi pantofi pentru copii, altădată dragi altor părinţi. Sau jucării de nedespărţit în alţi ani, în alte perioade pentru alţi copii.

Have a Cigar are grijă ca între sesiunile de shopping să îţi încarci bateriile cu un pahar de vin roşu fiert şi un delicios Tender Chicken (grătar din piept de pui aromat cu ierburi de sezon, sos a la chef, bagheta şi cartofi prăjiţi), ca mai apoi să îţi reiei cuceririle în cele peste 20 de dulapuri deschise.

“When love is for free” este secţiunea târgului dedicata unui gest de dragoste faţă de animale. Haine, obiecte, lucruri dragi sau jucării pot fi donate, atât de participanţi cât şi de vizitatori şi, ulterior, cumpărate, fără un preţ anume. Bănuţii adunaţi vor fi donaţi adăpostului pentru căţei şi pisicute “Arca lui Noe”, situat în fosta fermă de pui a Institutului de Cercetări din Corbeanca, unde sunt adăpostiţi aproape 80 de căţei şi câteva pisicuţe. Lucrurile strânse dar necumpărate rămân pănă la următorul eveniment pentru a se continua donaţiile.
Persoana de contact: Laura Bucur.

Pentru cei care cred că au poveşti de dragoste de spus în cadrul “When love is for sale” se pot înscrie la adresa de email . Ulterior înscrierii vor fi trimise toate detaliile necesare participării.

Da, există şi două reguli:
– lucrurile să fie într-o stare bună sau foarte bună, curate, călcate, mai ales cele pentru copii;
– nu se accepta haine sau obiecte cumpărate în scopul comercializării, revânzării.

Taxa: 50 lei/expozant; se oferă o masă şi un scaun (trebuie să aduceţi voi stander şi umeraşe).

Mamele din comunitatea Work At Home Moms vor beneficia de o reducere. Detalii la organizatori.
Contact:
Laura Bucur – 0722 271 375 / / FB: When love is for sale
Intrare GRATUITĂ pentru vizitatori!

afisLoveSale_mic

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns