Atelier granturi si finantari – Bucuresti – 02.12.2014

Work At Home Moms Romania vă invită la un atelier pe o temă interesantă şi utilă: granturi şi finanţări.

Vom analiza proiecte propuse de dvs. alături de Monica Dorobanţu, mamă cu experienţa în domeniul bancar şi pe analiză financiară.

Vom aborda temele:
1) tipuri de finanţări
2) care ar fi modalitatea de finanţare potrivită în funcţie de fiecare afacere în parte (tip finanţare, valoare, termenul pe care se poate solicita finanţarea etc.)
3) compoziţia dosarului de creditare pentru a fi eligibil pentru Banca/instituţie
financiară.

Data: 2 decembrie, orele 18-20
Loc: Casa Rudolf Steiner, str. Vişinilor nr. 17, Sector 3, Bucureşti
Înscrieri pe
Preţ: 45 ron
*este nevoie să trimiteţi pe mail eventuale oportunităţi pe care doriţi să le analizăm din punct de vedere al întocmirii dosarului de aplicare.

Mai multe despre Monica Dorobanţu:
Lucrez de mai bine de 16 ani în domeniul bancar, 8 ani am lucrat pe partea de analiză financiară persoane juridice în Alpha Bank, Eximbank, Finansbank, National Bank of Greece şi 8 ani pe analiza risc credit în Raiffeisen.

afis granturi si finantari

Parteneri media
www.SuntParinte.ro, www.Didactic.rowww.CalendarulMagic.ro, www.UrbanKid.ro, www.GoKID.ro, www.ozzy.ro, www.MamicaActiva.wordpress.com, www.TuSiBebe.wordpress.com, www.BucurieVerde.ro, www.Diversificare.ro,
www.Euparinteghemotoc.blogspot.ro, www.bebelu.ro, www.SuntParinte.ro, www.ClubulDeParenting.ro, www.ancabalaban.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.ed4lead.ro, www.MamaAreBlog.blogspot.ro, www.BlogDeParinti.info, www.centrul-9luni.ro, www.mamadeprofesie.ro, www.laurabucur.ro, www.ouzoland.com, www.smartandhappychild.ro, www.qbebe.ro/, www.parenting.fiiunnume.ro www.aromedepoveste.ro/, www.stiripentrucopii.com/

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns