Tonik WAHM, Cluj-Napoca, 12 iunie 2018

Tonik WAHM, Cluj-Napoca

Stiati ca rasul poate face la fel de multe pentru organism ca si exercitiile fizice? Sau ca sunetul unui hohot de ras este mai contagios decat orice tuse sau stranut? Rasul si umorul apropie oamenii, creste nivelul de intimitate dintre acestia si ii binedispune. Alaturi de bucurie, rasetele sunt benefice pentru organism, contribuie la intarirea sistemului imunitar, cresc nivelul de energie, diminueaza durerea si protejeaza de efectele daunatoare ale stresului. Cel mai mare avantaj al acestui medicament este faptul ca este gratuit si usor de folosit.

Unde? La “Tonik Wahm”. Special pentru cele mai dragute Wahm din Cluj am pregatit o seara tonica in care sa ne distram , sa radem si sa improvizam.

Cu cine? Alaturi de Sorin Misiriantu , acompaniat de Ionut Mangu.

Sorin Misiriantu este actor si regizor la Teatrul National “Lucian Blaga” din Cluj -Napoca. In cei 23 de ani de activitate a interpretat cu succes roluri in piese de teatru, a regizat, a prezentat emisiuni de televiziune si radio si a jucat in filme de Hollywood.
Ionut Mangu este cantaret de muzica folk si ne va încânta cu vocea, compozițiile și spiritul, pe cât de familiare, pe atât de originale.

Tonik Wahm este un proiect interactiv destinat noua, femeilor, pe care ne dorim sa-l repetam ori de cate ori vrem sa ne distram.
Pe parcursul serii vom avea parte de concursuri interesante cu premii.

Data: 12 iunie 2018
Orar desfasurare: 19.00-20.15
Locatie: Cabinet Armonia Relax. str. Cardinal Iuliu Hossu, 20a, ap3, Cluj-Napoca, 400029
Număr participanți : maxim 15, vor avea prioritate membrii Wahm
Cost : donație sugerată
Inscrieri:

Va asteptam!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns