You are currently viewing Kit de împâslire ouă de Paște din lână, oferit de Măr Ie

Kit de împâslire ouă de Paște din lână, oferit de Măr Ie

Măr Ie a pregătit un kit de împâslire ouă de Paște din lână!

CUM A FOST ATRIBUIT KITUL:
🍐Participantele s-au înscris la postare cu un mic mesaj privind drumul lor în antreprenoriat, menționând de ce ar dori să testeze această activitate, cu mențiunea să nu fi beneficiat anterior de susținerea Asociației Work At Home Moms material/ financiar.
Am invitat persoanele care au citit postarea să aprecieze un comentariu preferat, noi am analizat voturile și am atribuit kitul.
———————-
🍐Vă rugăm să ne anunțați dacă doriți să oferiți la rândul vostru susținere, îndrumare, sprijin unei colege din comunitate, o altă WAHM care dorește să testeze o activitate și să se inițieze în tainele unui meșteșug.
Cum puteți face acest lucru?
Anunțându-ne dacă puteți oferi un kit de lucru (însoțit de instrucțiuni), alte materiale, linkuri pentru a învăța, studia, prin participare la activitatea din atelierul vostru etc.
———————-
Start from home este o initiativa a Asociației Work at Home Moms prin care oferim periodic kituri de lucru pentru a experimenta o activitate home based.
De anul acesta, va căpăta o noua dimensiune! Cea prin care mamele învață de la alte colege din comunitate care își oferă sprijinul în calitate de mentori ❤
———————-
DIY – Kit împâslire ouă de Paște din lână
Dacă iubești natura și simplitatea și îți dorești ca cei dragi să între în contact cât mai mult posibil cu materiale naturale, iată un mod inedit în care se poate realiza o activitate cu sens și în același timp imaginația și creativitatea pot fi lăsate libere pentru a aduce frumusețe pe masa de Paște.
Kitul conține:
3 ouă din polistiren învelite în lână românească rasa țigaie
3 ace speciale pentru împâslit
Lână colorată fină rasa merinos
Burete pentru suport
Preț recomandat: 95 lei

BENEFICIARA KITULUI: Ana Ștefănescu

UPDATE:

Câștigătoarea setului de 50 de etichete adezive rotunde oferite de Alina Lucia de la Art & Joy este Eliza Matei Țuțurigă.

 

7 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor