Life&Business Coaching – TO GO

#life&businesscoachingtogo

Dupa incheierea initiativelor:
#logotogo
#printtogo
#customerservicetogo
prin intermediul carora am premiat mamele castigatoare cu logouri predefinite, pachete de print, consiliere customer service, a venit vremea sa ne ocupam de Life&Business Coaching alaturi de Monica Mihai.

Sponsorizam 2 proiecte de pe grupul Work At Home Moms Romania cu pachete in valoare de cate 100 lei.

*Monica ne transmite
Indiferent daca te afli in situatia in care trebuie sa faci o alegere, sa iei o decizie sau pur si simplu sa obtii mai multa claritate pentru a descoperi cine esti, ce iti doresti si ce este cu adevarat important pentru tine sau vrei doar sa ai mai multa incredere in tine, sa comunici autentic cu familia ta, sa te simti mai frumoasa si mai implinita, pachetul de mai sus ti se potriveste. Iata in ce consta acesta.

1 Sedinta (45 min) in care identificam problema si ne familiarizam cu procesul,
1 Sedinta (60 min) in care stabilim planul de actiune si incepem sa lucram la acesta,
monitorizare proces intre cele 2 sedinte si 15 zile dupa finalizare proces prin acces nelimitat email – pentru ca vreau sa ma asigur ca ai parte de tot suportul meu, iti sunt alaturi nelimitat prin intermediul email. Asta inseamna ca imi poti scrie ori de cate ori simti nevoia.

CINE ESTE MONICA?
Monica Mihai
Owner www.femeiacocheta.ro & beauty coach fondator Scoala de Femei Cochete
*fondatoare Club Femeia Cocheta Bucuresti
*beauty trainer & NLP practitioner
*estetician, make-up artist, microblading artist.
*presedinte Asociatia Investim in Dezvoltare pentru educatie & tineret
*voluntar pentru apararea drepturilor femeilor

COST FIECARE PACHET: 100 lei.
Aceasta initiativa apartine Asociatiei Work At Home Moms, este finantata 100% din fondurile ONG-ului, ocazie pentru care multumim tuturor persoanelor care au ales sa ne sustina!

CUM VOM PROCEDA?
Veti inscrie povestea voastra si link, precum si ce ati facut pentru dezvoltarea proiectului vostru pana acum sau chiar pentru dezvoltare personala.
Vom lasa voturile de pe grup sa decida cine castiga pachetele:)
Termen limita pentru inscriere si votare: 6 iunie.

Rog sa nu participe mamele care au câștigat deja sponsorizare la logo to go, print to go sau customer service to go, inițiativele din lunile trecute. Dorim sa beneficieze cat mai multe mame. Mulțumesc de intelegere.
Dupa incheierea competitiei si anuntarea castigatoarelor, pachetul poate fi solicitat in termen de 5 zile maxim, perioada dupa care vom considera, in lipsa revendicarii, ca s-a renuntat la premiu si va fi reatribuit.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor