You are currently viewing Despre procesul de ambalare și pregătirea coletelor, cu Ioana Fodor de la Accessories by Ioana

Despre procesul de ambalare și pregătirea coletelor, cu Ioana Fodor de la Accessories by Ioana

Sunt Ioana Fodor, fondatoarea brandului Accessories by Ioana Fodor și cu mare bucurie împărtășesc cu voi, modul meu de ambalare a produselor!

Cu dragoste și atenție, fiecare accesoriu creat de mine nu este doar un simplu produs, ci o poveste, iar ambalajul său joacă un rol important în această poveste. De aceea, pentru mine, ambalajul nu este doar un aspect secundar, ci este o parte integrantă a experienței pe care doresc să o ofer fiecărui client.

Fiecare produs poartă cu mândrie eticheta textilă cu numele meu, Ioana Fodor, semnul meu de calitate și garanție că acesta a fost creat cu pasiune și atenție la detalii.

În plus, fiecare accesoriu este delicat atașat pe un carton cu brandul meu, reafirmând identitatea și unicatul fiecărui articol.

În cutiuța magică, veți găsi un pliant cu instrucțiuni detaliate de întreținere, pentru a vă asigura că accesoriul dumneavoastră va rămâne strălucitor și elegant de-a lungul timpului. Acest lucru evidențiază atenția mea la detaliu și dorința mea de a oferi nu doar produse de calitate, ci și îndrumare și îngrijire continuă. Beneficiezi și de consiliere gratuită pentru a alege accesoriul perfect pentru orice ocazie.

Și pentru a completa experiența, fiecare comandă este însoțită de un Thank You card special. Fie că scriu personal un mesaj de mulțumire sau să las spațiu liber pentru propriile dumneavoastră gânduri frumoase în cazul în care îl oferiți cadou, acest mic gest reprezintă recunoștința mea față de fiecare client care a ales să facă parte din povestea mea.

Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea! ❤
Puteți vedea filmulețul aici: https://fb.watch/r2daY6dn4L/

1 persoană recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor