Comunicare Eficientă, Cluj Napoca, 18 mai 2018

Comunicare Eficientă, Cluj Napoca

Asociația Work At Home Moms vă invită la workshop-ul de “Comunicare eficientă” susținut de facilitator Cristina Lészai.

Data: 18 mai
Ora: 18:00 – 20:00
Locație: Sala mica (parter), Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj, Calea Dorobanților nr 104, Cluj-Napoca
Locuri disponibile: 15
Cost: 35 lei/persoană
Înscrieri pe:

“S-a întâmplat să zici un lucru și cei din jur să înțeleagă altceva? Sau după o discuție lungă în care ți-ai spus păsul unei prietene, aceasta nu a înțeles nimic din ceea ce vroiai să zici? Și acel moment în care clienții tăi te-au criticat pentru descrierea unui produs la care tu ai muncit o zi întreagă?

Toate se întâmplă pentru că nu tot timpul reușim să comunicăm eficient, fiindcă ne concentrăm pe ceea ce zicem și nu neapărat cum zicem. Ne întâlnim cu clienți dificili în fiecare zi și nu știm cum să îi abordăm, cum să dărâmăm zidul de obiecții sau cum să înțelegem ce-și dorește cu adevărat.

Dacă te-ai întâlnit cu una din situațiile de mai sus și vrei să ai soluții concrete și la îndemâna oricui, te invit cu încredere la acest workshop. Este unul practic în care vom exersa cum să reacționăm în astfel de situații.

Fiind special creat pe baza nevoilor tale, te rog trimite-mi un mail cu întrebări sau situații concrete la care dorești să auzi un răspuns. Îți garantez confidențialitatea și anonimatul celor scrise. Adresa la care mă găsești este: , mail-ul pe care se fac și înscrierile.”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns