Yin Yoga, Cluj-Napoca, 12 mai 2017

Yin Yoga, Cluj-Napoca

Asociatia Work At Home Moms invita mamele la relaxare si meditatie impreuna cu Ikwe!

ikwe – studio de practici este un sanctuar urban unde cream impreuna experiente de bine si sanatate prin yoga si meditatie.

Cand? 12.05, ora 10-11.
Unde? Strada Mihai Veliciu, nr 9, Cluj-Napoca.
Prima sedinta este gratuita!
Inscrieri la sau .

Yin yoga este un stil care isi are originile in yoga Daoista, cursul punand accentul pe pozitii de Yoga Restorativa, fiind recomandat atat incepatorilor cat si avansatilor, fara nici o limita de varsta!

Yin Yoga completeaza alte stiluri mai dinamice (Yang, care lucreaza muschii, prin miscari rapide, intense si repetitive), fiind o practica care te ajuta sa obtii o mai mare mobilitate si flexibilitate, lucrand tesuturile conective (tendoane, ligamente, articulatii si fascia). Pozitiile se tin pentru un timp mai lung (3-5 min), caracterizandu-se printr-un ritm lent, relaxant si meditativ!

Este un stil de yoga care ajuta la imbunatatirea mobilitatii, foarte potrivit pentru cei care stau mult timp la birou. Este stilul care se potriveste perioadei postnatale, deoarece dupa o sarcina corpul are nevoie sa-si recapete mobilitatea si flexibilitatea. Este de asemenea cursul complementar practicantilor de sporturi care presupun multa activitate yang (aerobic, fitness, atletism, etc.) unde se lucreaza muschii, iar ligamentelele, tendoanele si articulatiile sunt suprasolicitate. Este unul din stilurile de yoga cele mai potrivite pentru seniori, miscarile fiind lente si pozitiile statice; deoarece odata cu varsta se pierde din mobilitate, si nu in ultimul rand pentru oricine doreste sa se relaxeze si sa iasa putin din ritmul agitat al vietii.

Pentru ca se sta mai multe minute in fiecare pozitie, creeaza ocazia de a fi cu tine insuti si a-ti relaxa mintea, iar la sfarsitul fiecarei ore de yoga este partea de Meditatie Mindfulness care iti da ocazia sa inveti tehnici de relaxare profunda.

Alina a studiat Yin Yoga si meditatie in Thailanda si este si terapeut de Thai Yoga Massage.

Va asteptam cu drag la clasa de yin yoga!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns