Despre Funny Land cu Nico Botan

  1. Cine este mama din spatele Funny land?

Ma numesc Nico Botan, am 37 de ani si sunt mama Ruxandrei de aproape 3 ani. Iubesc copiii si mi-am dorit mereu sa lucrez cu ei sau pentru ei. Cineva acolo sus, a dorit ca eu intai sa trec prin alte incercari, sa capat o alta experienta si apoi sa ma concentrez pe activitati ce implica copiii.

26

 

  1. Te-ai defini ca mama anteprenoare? Proiectul tau este in stadiul de afacere?

Pana sa vina pe lume Ruxandra mea, am activat in Mobile Marketing (timp de 10 ani). Dupa asta, am simtit ca e momentul sa schimb macazul. Ma aflam in situatia de a o lua de la capat! Si ce ar fi fost mai potrivit decat sa urmez un vis mai vechi!?! Si am facut-o. Am luat totul de la zero: investitii, pregatiri, calificari. Iar persoanele cu care colaborez au experienta si dragoste pentru copii – altfel nu ar lucra cu mine J De asemenea, incerc sa-mi selectez partenerii din categoria parintilor, astfel am certitudinea ca stiu ce inseamna “un copil”. Deci DA, ma consider o mama antreprenoare!

nico+ruxi1

  1. Spune-ne cateva cuvinte despre proiectul tau.

Mi-am dorit un loc complet, un loc gandit ca pentru copilul meu, pe diferite etape de varsta. Un loc sigur si curat, in care parintii sa-si aduca cu drag copii, mizand pe increderea, siguranta, corectitudinea si respectul nostru fata de puii lor. Un loc care emana lumina si bucurie in sufletul celor care ne viziteaza!

Un loc in care educatia se face prin creatie, in spirit ecologic, mai apoape de natura si de divinitate, cu hrana sanatoasa, cu activitati in aer liber, plus multe altele. Si fara televizor!

Acest loc a capatat denumirea de Funny Land (cresa/gradinita Gifted Educations si club pentru copii)

nico+ruxi

 

  1. Cat din zi ii aloci?

24 din 24, 7 din 7: Uneori promptitudinea face mai mult decat un pret bun.

 

  1. Ai implicat si familia?

Partial. Ruxandra e mai tot timpul cu mine. Sotul activeaza in alt domeniu, dar uneori ma mai ajuta la treburile „barbatesti”.

 

  1. Funny Land a presupus o reorientare profesionala?

Da! Dupa cum am zis mai devreme am luat-o de la zero cu multe. Totul a fost nou pentru mine si recunosc ca au fost persoane care au blamat cumva decizia mea. Veneam dintr-un mediu profesional foarte comod din multe puncte de vedere si multi n-au inteles de ce fac asta. Dar simteam ca daca nu fac acest lucru atunci, probabil ca nu as mai fi avut curajul sa il fac vreodata. Nu imi plac regretele. Iar daca se intampla totusi sa regret ceva, prefer sa fie pentru ceva ce am incercat si nu sa ma intreb „oare cum ar fi fost daca…?”

 

  1. Care este raportul dintre asteptari si stadiul proiectului?

Proiectul a fost bine primit. Si nu o spun eu, ci parintii care au trecut pe la noi. Fiecare copil fericit e un parinte multumit! Si asta e tot ce conteaza pana la urma!

 

  1. Cateva cuvinte pentru WAHMs.

Din punctul meu de vedere WAHM e un proiect laudabil si sper sa adune sub umbrela sa cat mai multe mame, dornice sa isi urmeze visul! Niciodata nu e prea tarziu si nici o bariera nu e de netrecut! Cu dragoste, cu rabdare si cu empatie orice poate deveni posibil! Asa ca „just do it”!

www.funny-land.ro

www.facebook.com/FunnyLandBucuresti

Va invitam sa urmariti frumoasa colaborare dintre Funny Land si Asociatia Work At Home Moms – MUM HUB

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns