HandMade Concept by Andreea – Un proiect cu suflet

Sunt absolut fascinată de tot ce înseamnă handmade. Începând cu bijuterii, haine, decorațiuni una și una, jucării, accesorii, mereu mi-a plăcut să fiu înconjurată de astfel de obiecte create cu suflet și drag. Am descoperit pagina Andreei și m-a cucerit. Seturi art decoupage, bijuterii, mărturii. Chestii finuțe și cu mult gust – create de două mâini talentate.

Poza

1. Andreea, ești parte a comunității WAHM, spune-ne și alte câteva vorbe despre tine.

Sunt mama lui băiețel de 3 ani si 8 luni și o data cu apariția lui Andrei, viața mea s-a schimbat radical, mi-am schimbat valorile și m-am schimbat ca om, ca femeie !
De profesie sunt economist, dar de cand ma stiu sunt o fire creativa! Pe parcursul carierei mele am descoperit cu interes ca, indiferent in ce directie ma indreptam, nu ma conformam niciodata la standarde. Imi placea sa identific aspecte unice care sa ma reprezinte, venind mereu cu solutii inovative si creative.
Aceasta sete de originalitate m-a determinat acum patru ani sa fac o schimbare radicala si sa ma dedic oamenilor, sa vin in sprijinul lor ca trainer motivational, life coach si indrumator in ateliere de creativitate.
Am lucrat 15 ani in formare profesionala a adultilor atat in cadrul organizatiei cat si in afara organizatiei in care imi desfasuram activitatea, precum si in proiecte multinationale.
Experienta multiculturala pe care am acumulat-o in echipele din care am facut parte, m-a inspirat sa gasesc mereu solutii variate de lucru in diferite contexte culturale si profesionale.
Desi expertiza mea este in lucrul cu adultii, am simtit o reala chemare si pentru lucrul cu copiii. De 3 ani dezvolt in paralel ateliere de creatie pentru grupe de copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani si 6-12 ani.
Iubesc oamenii, natura, linistea, marea, calatoriile, cred ca nimic nu este intamplator in viata si cred in puterea prezentului aici si acum. Cred cu tarie in dezvoltarea personala ca un proces continuu, iar motto-ul care ma defineste este “Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” M Gandhi.

2. Când ți-ai descoperit pasiunea de a… crea?

Pasiune de a crea am fost în mine de cand ma știu. Dar setea de a crea cu adevarat, de a îmi pune în practică ideile a aparut acum 4 ani o data cu apariția lui Andrei în viața mea mea. Maternitatea mi-a dezvoltat latura creativă, m-a adus mai aproape de sufletul meu, mai aproape de feminitate și creativitate.

Poza1

3. Și cum o împaci cu mămiceala?

Andrei îmi dă inspirație și motivație să mă implic și să fiu parte la creionarea unui univers inedit. Avem activități pe care le facem impreună și acest lucru ne aduce bucurie amandurora.

4. Ce-ți place cel mai mult și mai mult să faci? Bijuterii? Să lucrezi cu tehica decoupage?

Ce îmi place cel mai mult e greu de spus… Depinde foarte mult starea în care mă aflu, de anotimp… Dar în ultimul timp am fost atrasă mai mult de pictură, decoupage, terapie prin artă.
Îmi place să lucrez cu Andrei tot felul de jucarii din materiale reciclate învațandu-l astfel importanța reciclării și protecția mediului.

Handmade-concept-by-Andreea-019

5. Cum arată o zi obișnuită de a ta?

O zi obișnuită din viața mea începe cu Recunoștință pentru viață! Apoi ne pregătim de gradiniță, iar drumul spre gradinița este ca un ritual în care vorbim despre dorințe, admiram natura și tot ceea ce este viu. Apoi ma dedic activitaților creative și celor de dezvoltare personală.

handmade-concept-by-andreea-002

6. Un mesaj pentru toate mamele din comunitatea WAHM România?

Dragi mămici,
Fiecare etapa din călătoria prin viața are importanța ei, are o anumită semnificație și nu se mai întoarce.
Bucurați-vă de matermitate, bucurați-vă de primii ani ai copilului vostru! Sunt clipe unice și minunate care nu se mai întorc! Dați-vă voie să vă relaxați, să vă transpuneți întru totul în energia de mama.

Interviu realizat de Alexandra Pintea Varnava (www.Ouzoland.com)

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns