Juxi Magic – o lume fermecată

Interviu realizat de Alexandra Pintea Varnava (www.Ouzoland.com)

Despre Dana am auzit numai lucruri bune. Am căutat-o și am găsit-o pe blogul ei – interpersonal.ro. E “mama unei minuni de fetiță, soția unui om puternic, sora unei aventuriere și fiica unor părinți mândrii de copiii lor.” Am descoperit vorbe scrise de ea și am simțit-o ca pe o prietenă. Dana Predu iubește poezia și copiii și din dragostea asta s-a născut și Juxi Magic.

dana predu juxi magic 1

  • Dana, spune-ne TU mai multe vorbe despre tine. Cine ești și ce faci?

In fiecare zi imbrac mai multe roluri de la fiica, mamica, sotie, sora, cea mai buna prietena, fondatoarea Juxi Magic, coordonatoarea unei echipe tinere intr-o companie de renume… cate si mai cate. Cel mai activ rol si mai interesant l-am inceput acum 3 ani cand am devenit mamica unei minuni de fetita cu ochii albastri si cu cel mai curat zambet. Imi place sa vorbesc mai putin despre mine si mai mult despre proiectele mele, asa ca va rog sa ma scuzati daca nu va ofer mai multe detalii la aceasta intrebare.

  • Ce este Juxi Magic?

Juxi Magic este un proiect de suflet care a luat nastere in serile in care alaptam bebelusa, in noptile in care dormeam maxim 30 minute si ma simteam cea mai implinita si iubita fiinta de pe Pamant. Am inceput prin poezii scurte pentru dulceata mea, apoi prin piese scurte de teatru si am continuat cu spectacole pentru copiii de 2-10 ani. Prin Juxi Magic imi doresc sa le ofer copiilor zambete sincere, spectacole interactive in care ei sa devina personaje de poveste. Spectacolele si atelierele sustinute pana acum au fost creatii proprii, decorul, jucariile folosite, la fel, creatii proprii. In fiecare spectacol folosesc cel putin 2 poezii scrise de mine.

dana predu juxi magic 2

  • Te consideri o work at home mom? Cum împarți pasiunea cu ceea ce trebuie să faci?

Da, ma consider o work at home mom deoarece cele mai ample proiecte le fac in timpul liber dupa ce-mi termin programul de la jobul de 9-10 ore pe zi. Prietenii si cei din jurul meu ma intreaba cum reusesc iar eu raspund de fiecare data la fel – Sunt foarte bine organizata. Am invatat sa trag de timp, sa-l fac sa para mai mult sa prioritizez pe hartie. Este adevarat, la 22.00 sunt in pat, la 5.00 dimineata sunt in picioare si pe parcursul noptii ma mai trezesc sa scriu sau sa notez ideile care-mi vin de la Univers.

  • Unde te putem găsi?

Ma puteti gasi in multe locatii in care sustin spectacolele Juxi Magic care sunt afisate si pe pagina de facebook. Ma puteti gasi on-line pe blogul personal www.blog.interpersonal.ro unde scriu despre lucruri din viata, poezii, spectacole pentru copii sau despre persoanele minunate pe care le intalnesc si ma inspira.

  • De unde-ți iei energia și ideile pentru proiectele noi? Pregătești ceva special?

Energia sau mai degraba echilibrul cred ca mi-au fost oferite cadou de catre parintii mei si Univers. Ideile Juxi magic vin acum de la minunea mea de 3 ani care ma mosteneste ca si creativitate. Pentru urmatoarea perioada am pregatit proiecte noi, imi doresc sa am o echipa dedicate care sa sustina spectacole alaturi de mine. In prezent am inceput sa colaborez cu o mamica WAHM ce o va juca pe Aiurica, un personaj din Tinutul Magic de poveste. Juxi Magic se va ocupa si de adulti, jocuri in care ne dam jos masca de parinte si pentru un timp scurt redevenim copii. Aici ma ajuta experienta de peste 6 ani de trainer.

Pentru luna Decembrie, o luna draga mie, vom pune in scena pentru prima data doua povesti ce apartin Mame de Poveste. Vom sustine 2 spectacole caritabile in urma carora toate fondurile stranse vor merge catre un baietel care sta in 20mp impreuna cu bunica lui si care are nevoie de hainute, incaltari pentru iarna si bani pentru a-si continua tratamentul de recuperare.

Va spuneam ca am ales doua povesti indragite de copii iar primul spectacol se va numi Povestea domnului Cesulet Timpulescu si va avea loc pe 6 Decembrie la Lill’put incepand cu ora 11.00 si cel de-al doilea, Copiii care aduc somnul se va juca pe 18 Decembrie la Funny-Land incepand cu 18.30. Intrarea se va face pe baza de donatie si asteptam cat mai multi parinti si copii alaturi de noi ca sa aducem zambete intr-o casuta mica, mica.
Mai multe detalii o sa regasiti in curand pe paginile Juxi Magic si Mame de poveste.

dana predu juxi amgic 3

  • Un gând pentru toate mamele din comunitatea WAHM România!

Mamici, sunteti minunate in fiecare clipa! Incercati sa creati in jurul vostru, pentru copii si pentru toti ceilalti, o lume plina de bunatate, iertare si multa dragoste…o lume fermecata.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns