Povesti pictate de Andreea, mama wahm

Saptamana asta ne-a purtat pasii spre lumea culorilor si a povestilor create de Cadouri pictate, mai multe despre aceasta lume imbogatita de culori in interviul ce urmeaza:

 

M: Bine te-am gasit! Spune-ne mai multe despre tine, cine esti si cum ai ajuns aici?

C: Buna…in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru acest interviu si vreau sa-ti spun ca este o mare bucurie si onoare sa fac parte din grupul Wahm.

Numele meu este Andronic Andreea Ioana, dar cred ca toata lumea ma cunoaste drept Cadouri pictate.

12969152_1732603636975877_2762514_n

Imi place sa cred ca sunt multe lucruri. In primul rand sunt mama. Am doua minuni de baieti care ma uimesc in fiecare zi si ma inspira in tot ceea ce fac. Sunt sotie.  Sunt  fiica, nepoata, sora, prietena, colega. Iar in restul timpului sunt studenta in anul 1 de master la facultatea de teologie, sectia de iconografie si de un an, tanar antreprenor.

 

M: Ce te-a motivat sa alegi sa fii o mama wahm?

C: M-am bucurat foarte tare sa vad ca nu sunt singura. Ca mai exista enorm de multe mame care isi doresc sa stea cat mai mult timp cu familiile lor, care isi doresc  sa lucreze ceva de acasa, ceva ce sa le si placa si chiar sa le aduca si bani…si le si iese. Iar asta mi-a dat curaj.

 

M: Si care este proiectul  tau de suflet? Povesteste-ne mai multe.

C: Proiectul meu de suflet este Cadouri pictate. De mica mi-a placut pictura, dar peste tot, in jurul meu, era aceasta preconceptie ca artistii mor de foame si, atunci, am pastrat pictura ca pe un hobby, o activitate extrascolara pana in clasa a 12 a, cand a trebuit sa aleg ce fac mai departe, ce facultate. Atunci mi-am dat seama ca nu as putea face nimic altceva, ca eu imi doresc sa fac ceva de acasa, sa lucrez in ce zile vreau eu si la ce ore vreau eu.  Asa am ajuns studenta la iconografie. Tot gandindu-ma ce sa fac in continuare incat sa-mi si placa, dar sa am si din ce trai am ajuns la concluzia ca tot ce cumparam seamana, ca atunci cand ii oferi cuiva un cadou tot timpul stai stresat sa nu cumva sa aiba deja ceva asemanator.  Si am realizat ca nu e ok, ca fiecare dintre noi merita mai mult, un cadou unic, creat doar pentru el.

12968550_1731788400390734_119829947_n

M: Si de ce ai ales segmentul acesta, Cadouri pictate?

C: Sunt doua cuvinte care descriu activitatile mele preferate.  Imi place sa pictez si imi place si mai mult sa ofer cadouri.  De exemplu incep sa ma gandesc la cadourile de craciun din vara. Imi place foarte mult sa-i surprind pe cei dragi mie, sa le ghicesc dorintele si nu exista bucurie mai mare pentru mine decat sa aflu ca le-a placut ce le-am oferit. Iar acum asta se aplica tuturor clientilor mei. Cred foarte mult ca persoanele dragi noua merita tot ce e mai bun si ca un cadou nu trebuie sa fie neaparat scump, ci ales cu gandul la persoana respectiva, la ce i-ar placea ei. Si in cazul cadourilor pictate chiar asa se intampla. Nu fac doua lucruri la fel, le fac cat mai personalizate, cat mai personale si unice. Astfel incat atunci cand oferi un cadou pictat, oferi de fapt o declaratie de dragoste.  Tot ce clientii nostri nu pot exprima prin cuvinte, transmitem impreuna cu ajutorul culorilor si pensulelor.

3

M: Care au fost provocarile tale la inceput de drum? Care a fost investitia ta?

C: Provocari foarte mari nu am avut pentru ca toata familia, in special sotul meu, m-a sustinut si incurajat. De asemenea, nici investitia nu a fost una foarte mare. Culori si pensule am avut in casa tot timpul, deci am investit doar in obiectele de lemn pe care le-am pictat  la inceput , iar apoi am tot reinvestit . Dar lucrurile evoluau lent si atunci am avut oportunitatea de a accesa fonduri europene ceea ce a reprezentat un puternic  ajutor.

 

M: Cum ai impartit meseria de mama cu proiectele tale?

C: Multe nopti nedormite : ))))

4

M: Firesc  … Si ce sfat ai avea pentru mamele antreprenoare?

C: Din experienta mea le-as spune ca nu e deloc usor! Vor fi multe nopti nedormite, multe momente in care vor simti ca nu mai pot, ca e imposibil, dar in final vor reusi! Iar faptul ca nu depind de nimeni, ca pot face aproximativ ce vor, ca ele iau deciziile, ca poti sa zici intr-o zi ca azi nu faci nimic si e ok, ca stai acasa si ai timp de copii, de familie, merita orice sacrificiu.

5

M: Pentru cei care inca nu cunosc proiectul tau, cum poti fi gasita?

C: Ma puteti gasi pe www. cadouri-pictate.ro

sau pe facebook  https://www.facebook.com/cadouripictatemanual

 

M: La final, ce mesaj vrei sa transmiti mamelor din comunitatea wahm sau celor care vor sa isi urmeze pasiunea?

C: Sa viseze si sa creada in visul lor!

 

Interviu realizat de Monica Pastia, colaborator voluntar WAHM

 

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns