Branding personal, Mom@Work

Asociatia Work At Home Moms si Avon Space invita mamele din Romania care doresc sa isi creasca sansele de angajare si de gasire a unui loc de munca potrivit nevoilor lor, la cele 2 intalniri de consiliere in BRANDING PERSONAL SI PROFESIONAL, sustinute in luna MAI de catre Florina Badea – consultantul in comunicare si PR al Asociatiei.

Se poate participa fie in Bucuresti:
*17 mai, interval: 17,00-19,00. Intalnirea va avea loc la Casa Rudolf Steiner Bucuresti, str. Visinilor, nr. 17, Bucuresti.

fie online pentru mamele din tara:
*24 mai, interval: 10,00-12,00. Intalnirea va avea loc ONLINE.
Este necesara instalarea aplicatiei Skype si crearea unui cont.
Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac la adresa 

BENEFICII obtinute ca urmare a participarii:
Te descoperi pe tine si iti definesti pozitionarea conform abilitatilor si pasiunilor tale.
Iti poti defini brandul personal singura, pornind de la viziunea si scopul tau.
Vei deveni coerenta in comunicare, pentru ca vei avea un focus.
Iti vei descoperi valoarea proprie si vei sti cum sa o comunici celorlalti, asa incat sa fie usor perceputa diferenta dintre tine si concurenta ta.
Vei invata cum sa iti valorizezi munca si sa o negociezi corespunzator.

TEME care vor fi atinse in cadrul intalnirilor:
Ce este brand-ul personal si care sunt elementele lui? Cum ajungi la un brand personal puternic.
Ce defineste brand-ul tau personal? Misiune, valori, atribute cheie, obiective, promisiunea de brand. Care este nisa ta unica?
Personal branding kit, pe baza mesajelor cheie ale brandului personal – ceea ce doresti sa transmiti lumii.
Planul de comunicare pentru brand-ul personal; canalele de comunicare.
Planul de actiune pentru urmatoarele 3 luni.
Monitorizarea brand-ului personal.

Aceasta serie de intalniri virtuale face parte din programul Mom@Work finantat de AVON SPACE, prin care urmarim:
1. Dezvoltarea de instrumente care sa sustina mamele in gasirea unui loc de munca.
2. Implementarea unui program de reintegrare profesionala, printr-o serie de intalniri online si fizice pe parcursul a 4 luni incepand din martie.

Despre Florina Badea:
Florina Badea conduce propria companie de consultanță în comunicare și training – HEALTH CONNECTIONS – și coordonează platforma http://www.florinabadea.ro/ – un concept care încurajează oamenii să aleagă un stil de viață sănătos, bazat pe o abordare holistică. Aceasta implică atât înțelegerea conceptelor de nutriție, mișcare, wellbeing, sănătate relațională și profesională sau parenting, cât și integrarea lor în viața de zi cu zi. Florina colaborează pentru dezvoltarea acestui concept cu o echipă de specialiști din lumea medicală, experți și profesioniști acreditați în aceste domenii.
Florina Badea este specialist în comunicare, consilier pentru dezvoltare personală și practician certificat POINTS OF YOU. Este membru al asociației Work at Home Moms (WAHM), pentru care dezvoltă proiecte de comunicare pentru o viață armonioasă, dezvoltare personală și branding personal. În cei 13 ani de experiență în comunicare și PR, a coordonat proiecte de comunicare instituțională, comunicare corporatistă și de brand, comunicare de criză, precum și campanii complexe de comunicare socială corporatistă (CSR), premiate internațional. A format și condus echipe, a susținut media training-uri, cursuri și workshop-uri de comunicare, este vorbitor si moderator la evenimente de profil.
http://healthconnections.ro/

Despre Avon Romania:
AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 românce comandă produse Avon cel puțin o dată pe an. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns