Branding personal, webinar, 24 februarie 2017

Branding personal, webinar

Asociatia Work At Home Moms va invita la CURS de BRANDING PERSONAL – ONLINE
CREATOR ȘI TRAINER: FLORINA BADEA

Data: 24 februarie de la 11-13
Intalnirea se va desfasura online in baza agendei de lucru si intrebarilor formulate in mailul de inscriere
Contributie: 60 ron
Inscrieri:

DESCRIERE CURS
Realitatea este că există profesioniști care au abilitați și talente comune, oameni care sunt experți în același domeniu, fiind deci concurenți.
Ei concurează pe o piață liberă pentru mintea și buzunarele clienților sau în aceeași companie, pentru posturi mai bune, mai vizibile și mai bine plătite.
Știți ce anume face diferența între ei? Brandingul personal.
Câștigă mai mult business, mai mulți clienți, mai mulți bani și o reputație mai bună cel care e mereu cu un pas înaintea concurenței. Experții spun că „între 2 oameni, ambii experți în același domeniu, câștigă cu siguranță cel care are un brand cu 1% mai bine șlefuit.”
Brandul personal a ajuns să fie o necesitate în zilele noastre, un proces planificat care să ne ajute să ne diferențiem într-o lume profesională din ce in ce mai competitivă, unde trebuie să faci diferența ca să te poți remarca – să poți transmite mesaje despre tine și abilitățile tale, care să te ajute să iți atingi obiectivele profesionale și personale.
Brandingul personal necesită investiție de timp, atenție, un plan clar și concret și o evaluare periodică. Despre toate acestea, dar nu numai, participanții vor afla parcurgând acest program.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Se vor descoperi și își vor defini poziționarea conform abilitaților și pasiunilor proprii.
Își vor defini brandul personal singuri, pornind de la viziunea și scopul lor.
Vor deveni coerenți în comunicare, pentru că vor avea un focus.
Își vor descoperi valoarea proprie și vor ști cum să o comunice celorlalți.
Vor învață cum să își valorizeze propria muncă și să o poziționeze corespunzător.

TEMATICILE CURSULUI
1.Ce este brandul personal și care sunt elementele lui – fundamentele brandingului personal. Cum se vede un brand personal din afară. Cum ajungi la un brand personal puternic – cum arată scena finală a eforturilor personale către un asemenea brand.
2.Ce definește brandul tău personal. Misiune, valori, atribute cheie, obiective, promisiunea de brand. Care este nișa ta unică.
3.Personal branding kit, pe baza mesajelor cheie ale brandului personal.
4.Planul de comunicare pentru brandul personal; canalele de comunicare.
5.Planul de acțiune pentru următoarele 3 luni.
6.Monitorizarea brandului personal.

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESPRE TRAINER
Florina Badea este consultant în comunicare și trainer. În cei 15 ani de experiență în comunicare și PR, a coordonat proiecte de comunicare instituțională, comunicare corporatistă și de brand, comunicare de criză, precum și campanii complexe de comunicare socială corporatistă (CSR), pentru companii și asociații non profit. A format și condus echipe, a susținut media training-uri, cursuri și workshop-uri de comunicare, a fost vorbitor si moderator la evenimente de profil. În prezent, Florina conduce propria companie de consultanță în comunicare și training – HEALTH CONNECTIONS – și este creator de conținut pentru blogul personal www.florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă, un concept care încurajează oamenii să aleagă un stil sănătos de viață, bazat pe o abordare holistică.

Afis: imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns