Work and life balance, 1 noiembrie 2017

Work and life balance

Asociatia Work At Home Moms va invita la un curs online despre Work & life balance, partea I

Data: 01 noiembrie de la 10:00-12:00

Intalnirea se va desfasura online in baza agendei de lucru si intrebarilor formulate in mailul de inscriere.
Participare libera
Inscrieri:

DESCRIERE CURS:
“Nu mai pot sa fac fata, ajuta-ma!” – e ceea ce aud foarte des in cabinet, din partea mamicilor care aleg sa lucreze de acasa, dar nu doar de la ele. Ideea de work&life ballance se pare ca e doar un ideal, daca ne ghidam dupa ce spun aceste persoane. Totusi, o buna impartire a timpului si a sarcinilor prin o buna planificare si mai ales, asumarea cat mai realista a rolurilor pe care le jucam, ne pot aduce echilibrul mult visat.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantii la acest seminar online vor putea afla cum sa isi gestioneze timpul, emotiile, reactiile si asteptarile, astfel incat sa poata planifica realist si cu rezultate pozitive, masurabile.

TEMATICILE CURSULUI
– Emotii si Ganduri: tipuri, roluri, efecte
– Comportamente/reactii/actiuni: tipuri, roluri, efecte
– Asteptari si atitudini: tipuri, modalitati eficiente de a avea asteptari si atitudini
– Planificare
– Verbe dominante: a FI, a FACE, a AVEA, a SIMTI, s.a.
– Comunicarea eficienta (cu partenerul, cu copiii, cu clientii, etc)

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESPRE TRAINER – Cristina Stoian
“Daca plangi, ochii tai nu vor vedea stelele” – zice un proverb hindus. Stiind asta si afland pe pielea mea ca viata nu e usoara sau roz cu buline albe, inca din copilaria mica, am cautat sa imi hranesc nevoile citind, iubind cartile. Treptat, am invatat sa iubesc si oamenii, asa imperfecti cum suntem toti. Dupa ce m-am copt destul cat sa inteleg cum functioneaza mintea umana, am ales sa devin psihoterapeut si trainer, imbinand armonios, educatia cu psihologia. Am o fata de 14 ani, care face exact ceea ce trebuie sa faca un proaspat adolescent: sa iti scoata peri albi, dar si sa te faca sa il iubesti nemasurat, doar pentru ca exista! Pasesc alaturi de un om minunat, intr-o casnicie de 17 ani cu un total de 24 ani de relatie, in care am invatat ca nimeni nu e perfect si ca pentru a fi fericiti, ne trebuie putine lucruri .
Pe noi ne gasesti pe FaceBook, E-mail sau ne poti suna la 0728250064

Coorganizator: Raisa’s Books, multumim Alina Seran!
Afis creat de: imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns