Webinar despre feminitate, 16 mai 2018

Webinar despre feminitate

Asociatia Work at Home Moms Romania te invita la o sesiune online de discutii cu tematica FEMINITATE

16 mai, orele 10:00-12:00
Incrieri:
Donatie sugerata
Speaker: Irina Iordache, life coach

CINE esti TU, FEMEIE, cu adevarat? – acesta va fi si titlul workshop-ului de explorare

Esti…Fascinatie
Esti…Emotie
Esti…Magie
Esti…Extaz
Esti…Iubire
Esti..Energie
Esti tot ce vrei si….chiar mai MULT!

Traim intr-o societate in care presiunea pusa pe umerii nostri ca si femei este IMENSA: jonglam cu job-ul sau cu business-urile pe care le avem, relatia de cuplu, copiii, familia, prietenii si in acelasi timp trebuie sa fim PERFECTE in ochii celorlalti, atat la interior cat si exterior, daca se poate FEMEI FATALE, IDEALE, intr-un echilibru FANSTASTIC, supraomenesc!
O societate haotica in care totul este viteza, in care timpul este din ce in ce mai limitat, in care exista deadline-uri, sarcini si probleme de rezolvat, in care conteaza mai mult sa reusesti din toate punctele de vedere ci nu sa simti, in care primeaza rezultatele vs fericire, frica vs relaxare. In care suntem nevoite sa ii punem pe toti mai presus de noi.
In toata aceasta valtoare a vietii, mi s-a intamplat de multe ori sa ajung sa fiu doar obosita, stresata, fara vlaga si sa fiu cuprinsa de o nesiguranta si ceata mentala. Sa ma intreb cine mai sunt eu adevarat ca si femeie. Daca am da la o parte tocurile, hainele elegante, make-up-ul, rolurile de MAMA, BUNICA, SORA FIICA, IUBITA, SOTIE, FEMEIE de CARIERA, ce ar mai ramane din feminitatea noastra? Ar mai ramane ceva?
Si am inceput exploarea..si am descoperit ca suntem MULT MAI MULT: suntem culoare,creatie, vulnerabilitate, emotie, incredere, gingasie, putere, frumusete, liniste, abundenta, bogatie, simtire, intensitate, profunzime…sunt ceea tot ceea ce ne oglindeste sufletul nostru daca ne acordam libertatea de a ne apropia de el si a-l privi.
Cred ca feminitatea este pentru fiecare in parte unica si merita explorata cu pofta si curiozitate astfel incat te invit sa pornim impreuna pe un drum de 2 ore al descoperirii , drum ce te va purta catre lumea fascinanta a feminitatii.
Te voi ghida prin intrebari si tehnici specifice de coaching spre propriul drum catre sufletul tau, catre feminitatea ta . Esti pregatita sa incepi sa te descoperi in toata SPLENDOAREA TA, dincolo de sabloanele societatii? Sa te pretuiesti cu ADEVARAT si sa te bucuri mai mult de viata? Sa te alegi pe TINE?

Daca DA, te astept cu drag, FEMEIE FRUMOASA, pentru a face primii pasi in aceasta calatorie!

“Buna, Sunt Irina, absolventa a scolii de coaching Coaching Essence, coach acreditat ANC si NLP practitioner in devenire.
Ca profesie de baza, lucrez in IT iar in restul timpului profit la maxim de pasiunea mea pentru oameni si pentru viata, facand coaching: poate intr-o pauza pe balcon la munca, in cafenele, in statia de tramvai, in parc, oriunde simt ca pot sa imi aduc aportul si sa dau frau liber vocatiei mele sa se exprime.
La scoala de coaching aveam o vorba: ”Cel mai bun coach este cel care a fost cel mai fidel client. “
De mai bine de 7 ani am participat la o serie de workshop-uri si cursuri pe nenumarate teme: copilarie, rescrierea hartii emotionale cuplu, feminitate, creativitate, prosperitate si lista ar putea continua. Schimbarile nu au ezitat sa apara iara dorinta de a da mai departe tot ce am invatat a devenit de nestapanit astfel incat iata-ma astazi in calea ta, precum o oglinda care este aici sa iti reflecte gandurile, emotiile, comportamentele, actiunile, rezultatele, visurile, sperantele.
Poate te intrebi si tu ce este coaching-ul, cum am facut-o si eu in trecut.
Ei bine, coaching-ul este un process de constientizare si autocunoastere in care clientul are poate cele mai profunde conversatii si gaseste solutii la problemele sale prin atingerea unor obiective, dorinte, visuri.
Sunt de parere ca noi putem sa facem orice ne putem in minte, putem atinge implinirea, echilibrul , putem aduce schimbarile de care avem nevoie in viata noastra, e nevoie doar de o oglinda care sa ne calauzeasca si sa ne reflecte adevaratul potential. Si acea oglinda, calauza este coach-ul, partenerul tau de drum.
Prietenii, cunoscutii si clientii mei imi spun ca sunt deschisa, empatica, prezenta cu adevarat pentru cei din jur, transparenta. Vino si tu sa ma cunosti si cel mai important, sa te descoperi pe tine!

Mai multe detalii despre mine poti gasi pe pagina mea de facebook unde imi poti scrie oricand simti: https://www.facebook.com/irinaiordachelifecoach/
De asemenea daca ai o intrebare, problema care te macina sau o dorinta, un obiectiv pe care vrei sa il explorezi mai mult, ma poti contacta la adresa de mail irinaiordache.lifecoach@gmail.com .

Te astept cu bratele deschise sa te descoperi in toata spleandoarea ta!

Cu drag,
Irina”

Multumim pentru sustinere Raisa’s Books si Alina Seran
Afis creat de imagine people

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns