Adriana Ionescu – Maini verzi

Astazi, un interviu cu iz de vara … cu Adriana Ionescu, de la Maini Verzi.

(Daca doresti sa fii urmatoarea mama intervievata, te rog sa scrii pe adresa: )
M: Bine te-am gasit! Spune-ne mai multe despre tine, cine esti si cum ai ajuns aici, sa fii o mama wahm?
A: Buna! Bine ne-am gasit! 😊 Sunt o artista cu Mainile Verzi, inghesuita intr-un medic veterinar, sunt mama Sofiei, in momentul acesta sunt exact cine vreau sa fiu.

13383903_1316513875043515_1541464658_o

M: Povesteste-ne cum ai devenit o mama wahm?
A: Mama WAHM? Am vrut sa-mi simplific putin viata si sa fiu aproape de ai mei. Sa prind dimineti libere la cafea, sa pot decide in ce zi am liber si sa hotarasc eu pentru timpul meu. Dupa o cariera de medic veterinar de 11 ani, garzi greoaie, mult lipsit de acasa si multe griji, am hotarat sa dau aripi si laturii mele artistice. Si asa a fost, de acasa, cu culori, pensule, margele si creativitate nestavilita.

M:Care este proiectul tau de suflet?
A: Proiectul visat de sufletul meu este Maini Verzi. Maini Verzi s-a nascut intr-o dimineata de ianuarie. Cautam un nume … un nume cald, un nume cu poveste. Urma sa fie un nume care sa cuprinda in el energia creatoare, viul si toate ideile mele transpuse in lucruri cu mainile mele. Si Maini Verzi a venit asa de natural, incat nicio clipa nu am cautat altceva si nici nu m-am gandit vreodata ca ar fi putut sa fie mai bine decat atat. A venit si s-a instalat in sufletul meu pentru totdeauna

13336337_1316514225043480_2099817187_n

M: De ce ai ales acest segment, Maini Verzi?
A: Am ales bijuterii, pictura pe textil, pe lemn … am ales toate modurile in care am vrut sa exprim ceea ce clocotea inauntrul meu. Provin dintr-o familie de artisti (pictori, poeti), am copilarit cu tablouri umede in casa, carora le inspiram aroma de culoare in ulei. E un miros pe care il asociez cu copilaria mea, cu bunicii mei si cu arta. E un miros pe care nu l-am mai simtit viu de multi ani, dar care nu mi-a parasit narile niciodata. Am stiut mereu ca vreau sa fiu medic, m-am nascut asa. Totodata, aceasta energie creatoare statea si ea latenta in genele mele. Lucrurile acestea doua au fost cu mine mereu, doar ca le-am exprimat pe rand. Am practicat activ medicina si voi ramane mereu medic. Pe de alta parte, exprimarea artistica va fi si ea cu mine mereu de acum.

13401002_1316513538376882_407593186_n

M: Care au fost provocarile tale, la inceput de drum? Care a fost investitia ta?
A: La inceputul acestui drum, m-am simtit provocata doar de mine, de tot ce imi doream sa fac, de toate visele pe care voiam sa le transpun in realitate. Nu am gasit greu drumul, este drumul meu si nu am bajbait deloc. Am stiut ce vreau, am visat nopti si zile, am stabilit reguli si teluri, am muncit pentru asta. Sigur ca undeva stau scrise pe niste hartii cifrele acestui proiect, dar am avut norocul sa-mi pot urma un vis si un imbold creativ si nu am pus cifrele pe primul plan. In plus, Maini Verzi este o investitie continua, nu se opreste undeva la o linie de sumar. De curand am avut bucuria de a inscrie marca Maini Verzi si de a o detine nu doar in suflet, ci si legal. Este o continuare fireasca a unui proiect care creste.

13401470_1316518308376405_1941476567_n

M: Frumos. Si cum ai impartit meseria de mama cu acest proiect?
A: Posibilitatea de a decide pentru timpul meu m-a insufletit. Apropierea de cei dragi mie m-a incalzit si aripile mele au crescut. Am avut parte de timpul meu, de timpul meu cu fiica mea, de timpul nostru impreuna ca familie, am putut sa ii pun pe ei pe primul plan. Organizarea activitatii proiectului si impletirea cu timpul dedicat familiei nu este intotdeauna usoara, dar … oricand te scoate din impas jumatate de noapte in care, in linistea aceea adanca, mainile lucreaza mai repede.

13407375_1316513441710225_1900589607_n

M: Ce sfat ai avea pentru mamele antreprenoare?
A: Nu ma aflu in postura de a da sfaturi, dar pot spune cum a fost la mine la inceput: am visat mult, am muncit mult, am fost serioasa si am investit cu gandul la viitor.

M: Pentru cei care inca nu cunosc ceea ce faci tu, cum poti fi gasita?
A: Bijuteriile de poveste si tot ce mai iese din Mainile Verzi, sunt de gasit pe www.mainiverzi.ro si https://www.facebook.com/MainiVerzi/?ref=ts&fref=ts. Merg cu Maini Verzi la targuri si evenimente si tin legatura pe pagina mea cu cei care urmaresc bijuteriile lucrate de mine.

M: Ce mesaj vrei sa transmiti mamelor din comunitatea wahm sau celor care vor sa isi urmeze pasiunea?
A: E nevoie de curaj si multa preocupare, dar bucuriile acestea vin, nu trec pe langa voi.

Interviu realizat de Monica Pastia, colaborator voluntar WAHM

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns